Tesla mareste preturile la toate modelele
Tesla mareste preturile la toate modelele

Tesla mareste preturile la toate modelele

29 octombrie 2021
0 Comments

In weekend, producatorul auto EV a schimbat pretul de baza pentru toate cele patru vehicule actuale. Incepand cu modelele mai populare, Modelul Y incepe acum de la 56.990 USD, in timp ce Modelul 3 va necesita cel putin 43.990 USD pentru achizitie, ambele primind cresteri de pret cu 2000 USD. De asemenea, Tesla a majorat preturile la cele doua modele mai mari si mai vechi, Modelul X incepand acum de la 104.990 USD, iar Modelul S incepand de la 94.990 USD.

Exista cu siguranta o logica pentru cresterea preturilor Model S si Model X: timpii de livrare pentru ambele modele sunt acum atat de departe in viitor, daca cineva le-ar comanda astazi, Tesla intelege ca cumparatorii sunt dispusi sa plateasca destul de mult si apoi sa astepte noua luni. sa-si primeasca masina. Daca sunt dispusi sa astepte atat de mult, sansele sunt ca isi pot permite sa plateasca si mai mult si sa nu fie descurajati de la cumparare prin cresteri arbitrare ale pretului. Cumparatorii modelului 3 si modelului Y, pe de alta parte, probabil ca se afla intr-o categorie diferita de venituri si ar putea fi descurajati de la o achizitie prin cresteri mai mari de pret, in timp ce termenele de livrare sunt, de asemenea, mult mai scurte.

Nu este nimic ciudat in a creste preturile,e ste ceva obisnuit la Tesla care ajusteaza de cateva ori pe an, fara un avertisment in prealabil. Ceea ce este diferit la aceasta serie speciala de cresteri de preturi este ca au afectat toate cele patru vehicule simultan si ca cele doua cresteri mai mari au afectat vehiculele carora li s-a facut o reimprospatare majora chiar anul acesta, dar ale caror numere de productie au ramas remarcabil de scazute pe tot parcursul anului.

Iti doresti o Tesla? Intra acum in contact cu unul din consultantii nostri auto si obtine o oferta de finantare prin leasing auto.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.