Audi A5 Sportback 2022
Audi A5 Sportback 2022

Audi A5 Sportback 2022

3 august 2021
0 Comments

Imprumutand indicii de stil de la coupe-ul A5 si aspectul cu patru usi al sedanului A4, Audi A5 Sportback 2022 ofera cele mai bune din ambele lumi. Stilul sau fastback este seducator, dar ascunde un portbagaj urias, care este un avantaj pentru cumparatorii cu spirit practic.

Toate modelele sunt dotate standard cu sistemul de tractiune integrala Audi Quattro. Cabina lui A5 Sportback poate sa nu aiba stilul si substanta gasite la rivali precum Mercedes-Benz C-class sau Genesis G70, dar tehnofilii vor fi in paradis, deoarece masina ofera un afisaj digital ecologic, o multime de caracteristici de conectivitate si o serie de asistente pentru soferi.

Ce ofera in plus Audi A5 Sportback  in 2022

A5 Sportback are foarte putine modificari pentru 2022, dar un nou design de roti de 19 inci este acum disponibil. Optarea pentru garnitura S-line adauga o suspensie sport si tapiteria scaunelor din piele si insertii din piele de caprioara.

Tractiunea integrala este standard si toate modelele A5 Sportbacks au o transmisie automata cu sapte trepte.

A5 Sportback este compact, increzator si usor de condus rapid prin viraje; este tot ce ar trebui sa fie un sedan sport modern. Agilitatea sa ii contrazice si confortul: gropile si asfaltul stricat nu se simt prea mult in timpul condusului, mai ales atunci cand este echiipat cu suspensie adaptiva optionala. Directia bine ponderata se simte naturala in mainile soferului, iar anvelopele din fata raspund imediat la intrari, facand acest Audi o bucurie sa piloteze pe asfaltul plin de gropi de la noi.

Interior si confort

Cabina lui A5 Sportback nu este la fel de luxoasa pe cat unii s-ar putea astepta de la o marca de lux, dar toate materialele sunt de inalta calitate, potrivirea si finisajul sunt superbe si exista suficiente caracteristici de ultima generatie pentru a o distanta de sedanele de masa. Spatiul pentru pasagerul din spate nu este la fel de generos ca la sedanul Audi A4, dar este suficient de spatios pentru doi adulti de dimensiuni medii.

Toate modelele A5 Sportback sunt echipate cu articole de lux, precum scaune frontale electrice, tapiterie din piele, trapa panoramica, iluminat interior si control automat al climei in trei zone.

MMI-ul Audi este unul dintre cele mai placute sisteme de infotainment intre brandurile premium. Este imbunatatit si mai mult de afisajul digital cu ecartament digital de la Cockpit Virtual de 12,3 inchi al A5 Sportback. Toate modelele sunt dotate cu un ecran tactil de 10,1 inci, care poate fi controlat si de o roata de clic montata pe consola intre sofer si pasagerul din fata. Interfata MMI a Audi este usor de utilizat in deplasare, dar integrarea Apple CarPlay / Android Auto este standard daca utilizatorii prefera sa interactioneze direct cu smartphone-urile lor. Navigarea este optionala si vine cu acces la o suita de functii de conectivitate la internet si vehicul numite Audi Connect Prime si Audi Connect Plus.

Audi ofera o gama larga de functii de asistenta pentru sofer, dar unele sunt disponibile numai pe modelele mai scumpe Premium Plus si Prestige.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.