BMW seria 4 Grand Coupé - mai mare, dar la fel de elegant
BMW seria 4 Grand Coupé - mai mare, dar la fel de elegant

BMW seria 4 Grand Coupé - mai mare, dar la fel de elegant

A doua generatie a hatchback-ului din seria 4 vine in versiunile 430i si AWD M440i xDrive cu tractiune spate.

Cea de-a doua generatie a gamei Gran Coupe din seria 4 cuprinde doua versiuni: un model 430i de 255 CP si un model cu tractiune integrala M440i xDrive de 382 CP.

Noile Gran Coupes au o lungime de 5,9 inci, o latime si o inaltime cu 2,1 inci mai mari decat masina din prima generatie si se deplaseaza pe un ampatament mai lung de 1,8 inci. Seria 4 Gran Coupes incepe de la 39.984 euro si se pune in vanzare incepand cu luna august a acestui an.

Un coupé sportiv care beneficiaza si de conceptul elegant de automobil cu 4 usi. Rezultatul este impresionant: mai mult stil, mai mult spatiu si mai multa dinamica. BMW Seria 4 Gran Coupé iti indeplineste toate dorintele in ceea ce priveste experienta de condus: de indata ce intri in habitaclu, te vei convinge de eleganta sportiva a acestui automobil.

BMW seria 4 Grand Coupe

Un coupe sportiv care beneficiaza si de conceptul elegant de automobil cu 4 usi. Rezultatul este impresionant: mai mult stil, mai mult spatiu si mai multa dinamica. BMW Seria 4 Gran Coupé iti indeplineste toate dorintele in ceea ce priveste experienta de condus: de indata ce intri in habitaclu, te vei convinge de eleganta sportiva a acestui automobil.

Are un design dinamic ce se combina perfect cu cu eleganta, stilul si caracterul sportiv. In acest model, ai parte de cel mai rafinat lemn, cea mai rafinata piele interioara, optiuni de echipare speciale.

Nu exista surprize in gama de lansare: este o alegere directa intre un 430i cu spate si un M440i xDrive cu tractiune integrala. Ca si in celelalte modele BMW, modelul 430i este alimentat de un motor cu patru cilindri turbocompresor de 2,0 litri care produce 255 cai putere. M440i are un turbo de 3,0 litri care genereaza varfuri de 382 CP si incorporeaza un sistem hibrid de 48 de volti printr-un generator de pornire integrat. Poate oferi asistenta de pana la 11 cai putere, dar nu poate alimenta masina atunci cand motorul este oprit. Cutia de viteze automata cu opt trepte este standard.

Echipamentele standard pentru toate versiunile includ scaune frontale puternice, instrumente digitale in plus fata de ecranul tactil central si faruri cu LED-uri cu fascicule automate. Optiunile independente includ un sistem audio Harman / Kardon actualizat, incarcare wireless, faruri adaptabile Laserlight si un afisaj head-up.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BMW M440i 2021 review

BMW M440i 2021 review

Buia Ileana
20 iunie 2021
Atunci cand trebuie sa scapi de toate, convertibilul BMW M440i 2021, reproiectat, este confortabil pentru croaziera, sportiv in...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.