Cea mai recenta vesiune legendara Toyota Corolla Cross 2022
Cea mai recenta vesiune legendara Toyota Corolla Cross 2022

Cea mai recenta vesiune legendara Toyota Corolla Cross 2022

Cross se bazeaza pe aceeasi arhitectura TNGA-C ca si berlina Corolla, dar stilul sau aminteste de popularul SUV compact Toyota RAV4Cross se bazeaza pe aceeasi arhitectura TNGA-C ca si berlina Corolla, dar stilul sau aminteste de popularul SUV compact Toyota RAV4.

Toyota va adauga un SUV mic in portofolul sau pentru a concura cu subcompactele precum Chevrolet TrailBlazer, Honda HR-V si Subaru Crosstrek in aceasta toamna.

Numit Corolla Cross 2022, micul SUV imprumuta numele legendarei masini compacte Corolla de la Toyota. Cross se bazeaza pe aceeasi arhitectura TNGA-C ca si berlina Corolla, dar stilul sau aminteste de popularul SUV compact Toyota RAV4. Toyota a anuntat, de asemenea, o serie de editii speciale de vehicule existente.

Cross se va baza pe calitatea, fiabilitatea si durabilitatea sedanului Corolla, adaugand „mai multa versatilitate si „distractie” pentru a se adapta la stilurile de viata (ale clientilor) in evolutie”, a declarat Lisa Materazzo, vicepresedinte de marketing al grupului Toyota.

Corolla Cross va oferi tractiune fata sau integrala si un motor standard de 2.0L turbo cu 169 de cai putere. O transmisie conventionala cu raport fix fix legata de o transmisie variabila continua isi propune sa combine accelerarea plictisitoare de la o oprire cu o economie buna de combustibil. Sportiva Corolla S foloseste aceeasi transmisie.

Economie de combustibil

Toyota prezice ca sistemul de transmisie va oferi ratinguri combinate oras-autostrada de 32 mpg pentru Corolla Cross cu tractiune fata si 30 cu tractiune integrala. Aceste cifre ar pune Corolla Cross in sau aproape de varful clasei sale.

Sistemul AWD poate trimite pana la 50% din cuplul motorului catre rotile din spate. Corolla Cross va putea remorca pana la 1500 de kilograme, de asemenea mai mult decat multe SUV-uri subcompacte concurente.

Apple CarPlay si Android Auto vor fi standard. Sunt disponibile un ecran tactil de 8 inch si incarcare wireless.

Alte caracteristici disponibile vor include:

  • Jante de 17 sau 18 inci
  • Trapa electrica
  • Climatizare automata cu o singura sau dubla zona
  • Scaunul soferului reglabil cu 10 cai
  • Scaun spate rabatabil 60/40
  • Hayon electric
  • Sunet JBL cu noua difuzoare
  • Asistentul digital Alexa Amazon
  • Radio prin satelit

Sistemele de siguranta si asistenta disponibile includ:

– Senzori de parcare fata si spate;
– Alerte de punct mort si alerte de trafic transversal;
– Franare automata fata si spate;

Preturile vor fi anuntate mai aproape de inceputul vanzarilor. Toyota va continua sa vanda traditionalul sedan si hatchback Corolla.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.