Cele mai asteptate lansari de masini 2022
Cele mai asteptate lansari de masini 2022

Cele mai asteptate lansari de masini 2022

4 ianuarie 2022
0 Comments

Un nou an, o noua masina? Este, din nou, acel moment al anului in care nu doar reflectam asupra trecutului, ci privim cu incredere spre viitor. In cazul unora dintre noi, viitorul detinerii unei noi masini. De la hatchback la SUV-uri si masini electrice, o multime de masini urmeaza sa fie lansate anul viitor.

Kia Carens

Kia Carens este un monovolum foarte asteptat, care va veni la inceputul anului viitor. Este sustinut de platforma Hyundai Alcazar si va oferi motoare pe care le-am condus inainte in masinile Hyundai-Kia.

Deci, ce este mai interesant la aceasta masina? Este prima masina Kia din India care foloseste cel mai recent limbaj de design al producatorului coreean. Spre deosebire de Alcazara, Carens nu seamana deloc cu Seltos. De asemenea, primeste functii interesante, cum ar fi un sistem de purificare a aerului, scaune rabatabile electric si multe altele.

Skoda Slavia

Dotata cu tehnologie de ultima generatie, nu este greu de inteles de ce Slavia atrage atat de mult atentia. Si mai este si faptul ca arata ca o masina mult mai scumpa decat va fi. Dar cel mai mare motiv pentru care asteptam Slavia este ca are potentialul de a aduce clientii inapoi pe segmentul sedan.

Volkswagen Virtus

Cel mai mare motiv care ne entuziasmeaza la Volkswagen Virtus este designul sau. Volkswagen a reusit sa implementeze acel design de sedan mare pe care l-am vazut pe masini precum Jetta si Passat si a reusit sa il faca extrem de superb pe Virtus. De fapt, inca nu a fost confirmat numele.

Hyundai Tucson

Daca aspectul ar fi totul, nu exista multe SUV-uri care ar putea concura cu Tucson 2022. Grila frontala, care este alcatuita din placi mici, dintre care unele se dubleaza si ca LED DRL-uri, este una pe care un artist grafic de la Hollywood l-ar folosi pentru a descrie o masina din viitor. In schimb, este pur si simplu cea mai recenta filozofie de design a Hyundai si poate fi vazuta si pe celelalte masini ale sale.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.