Cele mai bune masini ce vor fi lansate in 2021 - partea II
Cele mai bune masini ce vor fi lansate in 2021 - partea II

Cele mai bune masini ce vor fi lansate in 2021 - partea II

1 aprilie 2021
0 Comments

BMW M3

Echipat cu un motor performant BMW M TwinPower Turbo, transmisie M Steptronic in 8 trepte cu Drivelogic, tractiune integrala optionala xDrive M*, diferential M activ si numeroase tehnologii inspirate din motorsport, garanteaza o dinamica maxima de condus – atat in utilizarea cotidiana cat si pe circuitul de curse.

BMW M3 Sedan dezvolta o putere sportiva de 480 CP si un cuplu de 550 Nm. Combinatia dintre tractiunea spate si transmisia manuala M cu 6 trepte optima, permite un stil de conducere foarte dinamic si face din automobil un sportiv pur sange.

BMW M4

BMW M4 si-a schimbat numele din M3 cu ultima generatie, dar ramane cupe-ul performant cu cinci locuri, cu motor frontal. Motorul sau de 3.0 litri twin-turbo straight-six este impartit cu modelele X3 M și X4 M si este o reteta familiara de la modelul M4 anterior. Un nou sistem de control al tractiunii in 10 trepte si un analizor de derivare ar trebui sa usureze accesul.

Citroen C6

Revigorand potential denumirea C6, acesta combina un corp de berlina conventional cu capatul din spate si inaltimea ridicata a unui crossover, bazandu-se pe aceeasi platforma EMP2 gasita sub C5 Aircross.Vor urma in cursul acestui an detalii mai complete, insa cel mai probabul aceasta versiune nu va puta deveni complet electrica.

Dacia Sandero

Aceasta va prelua locul predecesoarei ca fiind cea mai accesibila masina noua. Dar este, de asemenea, spatios, placut fara pretentii si bun pentru a conduce – toate acestea au ajutat-o sa devina cea mai bine vanduta masina Dacia pentru cumparatorii din Europa.

Spre deosebire de vechiul Sandero, care folosea o platforma adaptata Mk3 Clio, acest nou model este actualizat. Se bazeaza pe platforma Renault-Nissan CMF-B, ceea ce inseamna ca are exact aceleasi elemente de baza ca cel mai recent Mk5 Clio.

Printre caracteristicile de asistenta pentru sofer ale Dacia se numara asistenta la franarea de urgenta, avertizarea punctului mort, a asistentei la parcare si a asistentei la pornire pe deal.

Dacia Spring Electric

Dacia Spring Electric va fi una dintre cele mai ieftine masini electrice din Europa cand va fi pusa in vanzare mai spre finalul anului. Transmisia sa electrica cuprinde o baterie mica de 26,8 kWh si un motor electric de 43 CP, care ofera o autonomie certificata WLTP de 240 de kilometri. Cu incarcarea CC disponibila optional si o baterie atat de mica, un incarcator de 30kW poate incarca bateria Spring Electric la 80% in mai putin de o ora.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Cele mai bune masini ce vor fi lansate in 2021 - partea I - Leasing Auto

[…] Continua seria de masini ce vor fi lansate in 2021 aici […]

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.