Cele mai bune masini de familie 2021
Cele mai bune masini de familie 2021

Cele mai bune masini de familie 2021

10 august 2021
0 Comments

Ce face un bun hatchback de familie si ce modele ar trebui sa luati in considerare? Noi am facut un clasament al celor mai bune si mai utile masini de familie 2021.

Majoritatea oamenilor ar fi ales ca masina de familie pana acum un SUV sau o masina monovolum. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca piata hatchback-ului familiei este moarta; inca reprezinta un numar mare de vanzari si este foarte competitiva, asa ca exista cateva exemplare excelente acolo din aceasta categorie.

Dar ce face un bun hatchback de familie? Ei bine, trebuie sa fie practic, ieftin de rulat, placut de condus si bine echipat; cu alte cuvinte, trebuie sa fie bun la aproape orice.

Si amintiti-va, daca decideti ca oricare dintre masinile de pe lista noastra este potrivita pentru nevoile dvs., ati putea economisi chiar cateva mii de euro, fara a fi nevoie de contracarare, folosind serviciul nostru de achizitie masini printr-un contract de leasing.

Mercedes A-Class

Sigur, bun de condus si cu un interior cu adevarat special, Clasa A este una dintre cele mai dorite masini de familie puse in vanzare in 2021. Totusi, un BMW Seria 1 este mai interesant in curbe.

Toyota Corolla

Scaunele din spate ale lui Corolla sunt inguste pentru 3 persoane, dar aceasta masina de familie hibrida ofera un consum foarte redus de combustibil si emisii de CO2, ceea ce o face o alegere excelenta atat pentru cumparatori. In plus, calatoria Corolla este intotdeauna la consum, iar specificatiile sale standard sunt generoase.

BMW seria 1

Printre masinile de familie premium de astazi, Seria 1 este excelenta daca cautati o manevrare distractiva, combinata cu o calitate decenta a mersului. Veti obtine, de asemenea, un interior elegant, subevaluat si cel mai intuitiv sistem de infotainment din zilele noastre.

Volkswagen Golf

Un Golf este intotdeauna o alegere buna la un pret excelent, atunci cand vinr vorba de raport calitate-pret. In plus, ultima versiune vine cu o serie de caracteristici premium pe care le-ai astepta doar de la o masina scumpa. Este extrem de confortabila, mai ales daca optati pentru suspensie adaptiva si ofera o manevrare ordonata. Interiorul s-ar putea sa nu fie la fel de luxos ca si modelel de mai sus. Totul depinde de buget si asteptari.

Audi A3

A3 ofera o experienta confortabila si placuta la condus, are spatiu pentru familie si o gama larga de motoare pe benzina, diesel si hibride. Este unul dintre cei mai buni hibrizi plug-in de acolo si o masina buna in sine.

Ford Focus

 

Focus se remarca ca fiind cea mai accesibila si mai recomandata din aceasta clasa, cu o manevrabilitate foarte buna, confort sporit, materiale de calitate si interior spatios.

Skoda Scala

In general, Skoda bifeaza orice model al sau ca fiind ideal pentru familie, cu o manevrabilitate decenta, un sistem infotainement bun si un spatiu suficient.

Seat Leon

Acest hatchback de familie de cinci stele este minunat de condus, oferafoarte mult spatiu atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje si este, de asemenea, bine echipat. La un cost competitiv, are un interior destul de inteligent si o gama puternica de motoare.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.