Citroen C5 Aircross
Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross

21 septembrie 2021
0 Comments

Un SUV foarte confortabil, este o masina de familie, ce se conduce cu indemanare. C5 Aircross este lansat pe piata din 2017, este un SUV conventional, ideal pentru familii, cu 5 locuri.

Modelul C5 Aircross a reusit sa iasa din tiparul clasic de SUV, ce articuleaza un bun confort pasagerilor si au o buna practica interioara. Este masina perfecta pentru familiile cu copii mici sau cu catelusi.

In timp ce Aircross se bazeaza pe o platforma familiara a Grupului Peugeot (care isi imparte subpachetele cu 3008 si Vauxhall Grandland), Citroen implementeaza cateva inovatii interesante de inginerie si ambalare pentru a-si sustine mesajul vizual.

Citroen C5 Aircross confort si siguranta

Suspensia foloseste amortizoare destul de compacta, pentru a face plimbarile cat mai confortabile. Principiul lor a fost de fapt inventat pentru a mentine masinile de raliu Citroen la sol si a fost folosit pe masina C3 WRC. Dar aici scopul este mai degraba confortul decat controlul vitezei.

Scaunele din spate folosesc o noua constructie, special pentru a rasfata confortul pasagerilor. Calatoriile pe bancheta din spate sunt mai placute, mai confortabile si mai sigure. Interiorul valorifica experienta soferului si pentru pasageri, avand 5 locuri spatioase.

Motor Citroen C5 Aircross

C5 Aircross se lanseaza cu motoare familiare Peugeot-Citroen – benzina de 1,2 litri si motorina de 1,5 litri – desi modernizate la cele mai noi standarde de emisii.

Hibridul plug-in promite o economie mai mare de combustibil pentru naveta si impozite mai mici. In mod interesant, Citroen a ales sa-si faca PHEV-ul in fata doar pentru a mentine pretul scazut, in timp ce Peugeot ofera 3008 cu un sistem PHEV mai scump cu 4WD printr-un motor suplimentar montat in spate.

Colturile rotunjite si suprafetele netede indeparteaza orice agresiune a aspectului. Insa simplitatea geometrica si liniile drepte ii confera o disciplina formala, salvandu-l de orice mofturi topite.

In sfarsit, daca iti doresti o masina de familie, acest Crossover este impecabil, inteligent, spatios si confortabil.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.