Conceptul Kia EV9 2021 va fi noua masina electrica
Conceptul Kia EV9 2021 va fi noua masina electrica

Conceptul Kia EV9 2021 va fi noua masina electrica

13 noiembrie 2021
0 Comments

Marca coreeana pregateste un nou concept de masina full electrica ce urmeaza sa fie lansata in 2022. Kia spune ca va fi construit pe noua platforma electrica scalabila, pe care o va impartasi cu viitorul EV6 si cu Ioniq 5 recent lansat.

Aceasta inseamna ca este potrivit pentru mai multe motoare care ofera tractiune integrala si tehnologie de incarcare de 800 V, care permite incarcare ultra rapida de pana la 350 kW sau aproximativ 100 km de autonomie in cinci minute.

Conceptul EV9 KIA prezinta un stil mai conventional de SUV, in comparatie cu aspectul sportiv al lui EV6.

Interiorul noii masini Kia are un ecran gigant de infotainement pe dimensiunea a doua treimi din bord. Conceptul va fi prezentat, cel mai probabil, anul viitor, ce va fi al doilea model electric marca KIA. Scopul acestei companii este de a avea 7 vehicule cu emisii 0 pana in anul 2027.

De asemenea, este posibil ca noile vehicule Kia sa fie mai scumpe. De asemenea, Kia a anuntat ca va incerca sa inceteze vanzarea de masini diesel si benzina pe piata din Europa pana in 2035 si pe alte piete globale pana in 2040. De asemenea, pana in 2045, compania a declarat ca va fi neutra in carbon pana in 2045.

Conceptul Kia EV9 2021

Hosung Song, seful Kia, a declarat: „Pentru noi, nu este vorba doar de stabilirea obiectivelor si atingerea obiectivelor. Este vorba despre stabilirea unei viziuni care sa-i inspire pe altii sa se alature miscarii pentru a beneficia umanitatea si pentru a proteja mediul.”

Kia spune ca cea mai mare parte a emisiilor de carbon generate de orice producator de vehicule de masa are loc atunci cand vehiculul este in uz zilnic si pe drum.

Kia sunt tot mai apreciate si in Romania pentru costul redus fata de alte marci concurente si dotarile pe care le au. Iti doresti o masina Kia? Intra in legatura cu unul din consultantii nostri si obtine acum o oferta de pret pentru orice model KIA dorit!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.