Cu ce vine nou Porsche Panamera 2023
Cu ce vine nou Porsche Panamera 2023

Cu ce vine nou Porsche Panamera 2023

7 ianuarie 2022
0 Comments

Inginerii Porsche Panamera testeaza noi module, sugerand ca noua generatia va veni cu o multime de imbunatatiri. Primul Porsche Panamera a aparut pe piata in 2017 si prima actualizare a primit-o in 2021.

Actualizarea de anul trecut s-a axat insa mai mult pe sistemele de propulsie si, asadar, designul interior si cel exterior s-au schimbat foarte putin de la lansarea initiala pe piata.

Daca insa acum ne uitam la prototipuri, noul Porsche Panamera lansat in 2023 va avea un design nou, cu prize laterale mai mari si o noua forma penru admisia centrala. Suplimentar, a mai fost adaugata si o a doua admisie centrala, asezata chiar deasupra placutei de inmatriculare.

Nu putem spune cu exactitate cand va fi lansat acest nou model, insa undeva in anul 2023. Tot in aceasta perioada ar trebui sa soseasca si o versiune actualizata a vagonului Panamera Sport Turismo.

Actualizarea din 2021 a inregistrat o putere de pana la 689 CP si un cuplu de 642 lb-ft. Desi nu este nimic de atractiv, rivali precum Mercedes-Benz AMG GT 63S E-Performance si Tesla Model S Plaid ofera 843, respectiv 1.020 CP.

S-ar putea sa va intrebati de ce Porsche introduce o a doua actualizare pentru Panamera. Este posibil ca Porsche intentioneaza sa prelungeasca durata de viata a actualului Panamera pana la sosirea unui succesor electric cu baterie, similar cu ceea ce face producatorul de automobile cu Macan, care va da nastere succesorului sau electric in 2023.

Reamintim, Porsche estimeaza ca pana in 2030 mai mult de 80% din vanzarile sale vor fi vehicule electrice, restul fiind compus din 911 – care va fi ultima retinere a Porsche pentru motorul cu ardere interna.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.