Dacia Sandero este cea mai bine vanduta masina a Europei in iulie
Dacia Sandero este cea mai bine vanduta masina a Europei in iulie

Dacia Sandero este cea mai bine vanduta masina a Europei in iulie

28 august 2021
0 Comments

Dacia Sandero a fost cea mai bine vanduta masina din Europa in iulie, depasind Volkswagen Golf, care a coborat pe locul al doilea dupa ce a fost pe primul loc de-a lungul timpului.

Acest lucru are legatura atat cu caderea Golfului, cat si cresterea Sandero cu 6% fata de iulie 2020. Compactul VW a scazut cu 37% din 2020 si 39% fata de 2019, cu 19.425 de unitati vandute. Deficitul global de aprovizionare ar putea avea ceva de-a face cu asta, dar este greu sa nu te uiti la doua crossover-uri subcompacte din familia Volkswagen care ar fi putut sa-i ia locul.

T-Roc a fost primul vehicul care a vandut numarul 5 in Europa in iulie, in ciuda faptului ca a scazut cu 17%, in timp ce T-Cross-ul mai conventional a fost numarul 7 dupa ce a crescut cu 12%. Exista, de asemenea, VW ID.3, omologul electric al Golfului, care a fost cel mai bine vandut EV, care a vandut 5.433 de unitati in iulie. Subcompactul VW Polo hatchback a fost cea de-a patra masina cea mai bine vanduta.

Acest lucru are legatura atat cu caderea Golfului, cat si cresterea Sandero cu 6% fata de iulie 2020. Compactul VW a scazut cu 37% din 2020 si 39% fata de 2019, cu 19.425 de unitati vandute. Deficitul global de aprovizionare ar putea avea ceva de-a face cu asta, dar este greu sa nu te uiti la doua crossover-uri subcompacte din familia Volkswagen.

In afara de Hyundai si Suzuki, toate marcile majore au suferit scaderi ale vanzarilor in iulie, multe semnificative. Renault a scazut, 54% si respectiv 46%. Chiar si Dacia a scazut, dar scaderea sa de 19% a fost mai mica decat altele. Marca face parte din Grupul Renault.

Sandero a fost recent reproiectat, iar gama sa a fost extinsa pentru a include o varianta Stepway mai robusta.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.