Dacia Sandero este cea mai bine vanduta masina a Europei in iulie
Dacia Sandero este cea mai bine vanduta masina a Europei in iulie

Dacia Sandero este cea mai bine vanduta masina a Europei in iulie

28 august 2021
0 Comments

Dacia Sandero a fost cea mai bine vanduta masina din Europa in iulie, depasind Volkswagen Golf, care a coborat pe locul al doilea dupa ce a fost pe primul loc de-a lungul timpului.

Acest lucru are legatura atat cu caderea Golfului, cat si cresterea Sandero cu 6% fata de iulie 2020. Compactul VW a scazut cu 37% din 2020 si 39% fata de 2019, cu 19.425 de unitati vandute. Deficitul global de aprovizionare ar putea avea ceva de-a face cu asta, dar este greu sa nu te uiti la doua crossover-uri subcompacte din familia Volkswagen care ar fi putut sa-i ia locul.

T-Roc a fost primul vehicul care a vandut numarul 5 in Europa in iulie, in ciuda faptului ca a scazut cu 17%, in timp ce T-Cross-ul mai conventional a fost numarul 7 dupa ce a crescut cu 12%. Exista, de asemenea, VW ID.3, omologul electric al Golfului, care a fost cel mai bine vandut EV, care a vandut 5.433 de unitati in iulie. Subcompactul VW Polo hatchback a fost cea de-a patra masina cea mai bine vanduta.

Acest lucru are legatura atat cu caderea Golfului, cat si cresterea Sandero cu 6% fata de iulie 2020. Compactul VW a scazut cu 37% din 2020 si 39% fata de 2019, cu 19.425 de unitati vandute. Deficitul global de aprovizionare ar putea avea ceva de-a face cu asta, dar este greu sa nu te uiti la doua crossover-uri subcompacte din familia Volkswagen.

In afara de Hyundai si Suzuki, toate marcile majore au suferit scaderi ale vanzarilor in iulie, multe semnificative. Renault a scazut, 54% si respectiv 46%. Chiar si Dacia a scazut, dar scaderea sa de 19% a fost mai mica decat altele. Marca face parte din Grupul Renault.

Sandero a fost recent reproiectat, iar gama sa a fost extinsa pentru a include o varianta Stepway mai robusta.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.