Despre Volvo XC90
Despre Volvo XC90

Despre Volvo XC90

25 mai 2021
0 Comments

Actualizarile recente de tehnologie si stil au mentinut luxosul SUV Volvo XC90 in prim-planul clasei din care face parte.

Deci daca iti doresti un SUV mare, cea mai buna optiune este Volvo XC90 din clasa sa. Interiorul sau mare, cu sapte locuri, poate fi folosit in mod ideal pentru transportul familiei, insa calitatea oferita inseamna mai degraba o masina lux decat o simpla plimbare in familie.

Volvo XC90 se mandreste cu un exterior distinctiv si o multime de echipamente, precum si tehnologii avansate de eficienta a consumului de combustibil si siguranta, iar XC90 este, de asemenea, un excelent performer pe drum. Cu sapte locuri generoase plus un portbagaj mare, este un candidat perfect pentru cumparaturile intregii familii si nu numai.

Va place amestecul unic de tehnologie, eficienta, stil si siguranta? Atunci Volvo XC90 este alegerea perfecta!

Despre Volvo XC90

Volvo XC90 este un SUV de lux care rivalizeaza cu modele precum Audi Q7, Porsche Cayenne si Range Rover Sport. A existat inca de la inceputul anilor ’90, dar lansarea masinii de a doua generatie in 2015 a marcat o schimbare pasiva a dorintei, cu accent pe designul suedez rece, minimalist, care sa-l ajute sa se distinga de rivali.

Actualizarile atat ale stilului, tehnologiei, cat si ale grupurilor de propulsie au mentinut modelul XC90 la varful jocului sau, cu cel mai recent design al grilei concava, un nou motor diesel hibrid si sistemul de infotainment Sensus actualizat, toate facand parte dintr-o runda de actualizari din 2019.

Daca te uiti la XC90 ca un set complet de sapte locuri, cei mai directi rivali ai sai ar fi Land Rover Discovery si Audi Q7, care au si un rand suplimentar complet utilizabil.

Hyundai Santa Fe si Kia Sorento sunt, de asemenea, concurenti in segmentul SUV cu sapte locuri si ofera o valoare mult mai mare, cu o cantitate surprinzatoare de lux si calitate oferite, desi le lipseste prestigiul perceput al unei insigne europene.

Volvo a fost unul dintre primii mari producatori de SUV-uri care a imbratisat motoarele de tip „downsizing” in cautarea unei eficiente sporite, iar toate motoarele XC90 sunt unitati de 2,0 litri. Cea mai recenta actualizare a vazut motorul D5 PowerPulse inlocuit cu un nou B5, numele insemnand adaugarea unui sistem hibrid usor la motorul diesel. Un pic confuz, insigna ‘B’ se aplica atat modelelor pe benzina, cat si pe cele diesel, deci exista si modele pe benzina B5 si B6.

Vechiul hibrid plug-in T8 Twin Engine ramane modelul emblematic al gamei, atat din punctul de vedere al eficientei, cat si al pretului, dar a fost redenumit XC90 Recharge pentru 2021.

Fiecare versiune a XC90 are tractiune integrala permanenta si o cutie de viteze automata cu opt trepte, cu modul manual. Coborarea dealului si controlul pornirii pe deal sunt ambele montate, desi Volvo este mai potrivit pentru utilizarea asfaltata decat pentru off-road.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.