Detalii despre noul Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid 2022
Detalii despre noul Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid 2022

Detalii despre noul Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid 2022

19 octombrie 2021
0 Comments

Porsche pregateste un SUV Cayenne intr-o varianta fresh, cu optiunea Turbo S E-Hybrid setata pentru a vedea o crestere a puterii la 690 CP.

Actualul Porsche Cayenne a fost lansat in 2017, ceea ce inseamna ca se apropie o reimprospatare a ciclului mediu. Noul Cayenne va adopta o bara de protectie fata mai profunda si mai amenintatoare decat masina actuala, cu o grila mare dreptunghiulara flancata de doua orificii de aerisire care incorporeaza o semnatura luminoasa cu LED-uri duble. Farurile sunt ascunse de camuflaj, desi liniile inchise vizibile din jurul unitatilor de lumina dezvaluie un design mai mare si mai rotunjit.

Bara de protectie fata se integreaza in capota cu o pereche de pliuri mai inguste care se indreapta spre baza parbrizului. La fel ca la alte Porsche-uri hibride, etrierele cu zece pistoane ale acestei variante Turbo S E-Hybrid sunt vopsite in Acid Green. Restul designului este in mare parte neschimbat, in afara de un aranjament mai simplu si mai coeziv al difuzorului din spate.

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid 2022

Cu toate acestea, exista mai multe schimbari notabile in interior. Fotografiile din interior dezvaluie o consola centrala revizuita, care a fost simplificata cu un singur rand de comutatoare si un cadran de volum mare. O pereche de prize USB de tip C poate fi vazuta si sub aceste comenzi.

Ca si in cazul modelului actual, modelul Cayenne facelifted va utiliza configurarea infotainment Porsche PCM 6.0, care este controlata printr-un ecran tactil de 12,3 inci. Sistemul ofera navigatie inteligenta prin satelit conectata, control vocal „natural”, Android Auto si Apple CarPlay.

Fiind cel mai puternic SUV din gama Porsche, Cayenne Turbo S E-Hybrid foloseste un motor V8 dublu-turbo de 4,0 litri combinat cu un motor electric pentru a produce 671 CP si 770 Nm de cuplu. Varianta Turbo S E-Hybrid faceliftata va imprumuta probabil versiunea modernizata a acestui grup de propulsie, asa cum este echipata cu cea mai recenta Panamera Turbo S E-Hybrid, care creste la 690 CP.

Ne asteptam ca Porsche Cayenne actualizat sa fie dezvaluit la inceputul anului viitor, alaturi de un Cayenne Coupe revizuit.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.