Dezvaluiri despre noul Audi RS 3 din 2021
Dezvaluiri despre noul Audi RS 3 din 2021

Dezvaluiri despre noul Audi RS 3 din 2021

25 martie 2021
0 Comments

Inainte de a fi lansat, in luna septembrie 2021, noul Audi RS 3 este supus unor teste finale in Nürburgring. Este pentru prima data cand vedem versiunea cu patru usi a noului RS 3, alaturi de varianta Sportback a urmatorului superhatch al marcii.

Anul trecut, intr-un interviu exclusiv cu Auto Express din Marea Britanie, seful de vanzari si marketing al Audi Sport, Rolf Michl, a numit noul Audi RS 3 „una dintre povestile de succes ale marcii”. El a atribuit popularitatea masinii trenului sau de propulsie cu cinci cilindri, sugerand ca Audi nu va cauta sa reduca dimensiunile cu acest model Mk3.

Michl a spus: „Cred ca Audi RS 3 este una dintre cele mai emotionante masini Audi Sport si este o parte importanta a ADN-ului marcii, revenind chiar la originalul quattro. Puteti fi siguri ca pentru fiecare model RS viitor vom promova intotdeauna aspectele si caracteristicile bune”. Cu toate acestea, Michl a refuzat sa dezvaluie orice detalii specifice cu privire la specificatiile RS 3, declarand doar ca vor trece „cateva luni” pana la debutul noii masini.

Noul RS 3 a fost spionat de mai multe ori in mainile inginerilor de la Nurburgring, indicand faptul ca noul super hatch de 400 CP + se afla in etapele finale de evaluare. Iata tot ce stim pana acum.

Audi RS 3: design ai platforma

Unele dintre cele mai complicate caracteristici de design ale masinii – cum ar fi bara de protectie fata ventilata si difuzorul spate agresiv – raman mascate, dar, ceea ce este clar este ca, la fel ca toate modelele Audis marca RS, noul RS 3 va avea un kit de caroserie care il diferentiaza de fratii sai A3 cu putere mai mica, indiferent daca este sub forma de hatchback sau berlina.

In partea din fata, Audi a montat o bara de protectie mai indrazneata, cu prize mai largi, care, impreuna cu o pereche de guri de aerisire suplimentare pe marginea din spate a arcurilor rotilor din fata, ar trebui sa ajute la expulzarea aerului cald din compartimentul motorului.

Pragurile laterale ale masinii sunt, de asemenea, mai adanci decat A3-urile obisnuite – si, in partea din spate a trapei, exista o aripa mai mare si un difuzor nou.

Remodelarea va continua in interior, cu scaune sport puternic consolidate, un volan sport, pedale din aluminiu si o gama de afisaje specifice RS pentru sistemul de infotainment de 10,1 inci al masini.

La fel ca cea de-a opta generatie Golf, noul Audi RS 3 se va baza pe cea mai recenta versiune a suporturilor MQB ale grupului Volkswagen, desi cu o serie de imbunatatiri de performanta. Testele curente ale catarelor sport au imbunatatit sasiul, cum ar fi suspensia coborata si discurile de frana gsurite cu etriere mai mari – toate acestea ar trebui sa isi gasească drumul spre modelul de productie.

Audi nu a confirmat inca data de vanzare a noii masini, insa specialistii se asteapta sa intre pe piata europeana incepand cu luna noiembrie 2021. Nu se cunoaste momentan nici pretul de achizitie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.