Finantarea unei masini noi: ce solutie e mai potrivita?
Finantarea unei masini noi: ce solutie e mai potrivita?

Finantarea unei masini noi: ce solutie e mai potrivita?

17 septembrie 2021
0 Comments

Exista foarte multe aspecte de luat in calcul atunci cand trebuie sa achizitionam o noua masina. Iata o alternativa fiabila si eficienta la plata numerar atunci cand vrei sa iti cumperi o noua masina.

Nu este nicidecum o stire de ultima ora faptul ca tot mai multi romani persoane fizice si juridice achizitioneaza masina personala sau pentru companie printr-o forma de finantare.

In primul rand, indiferent de criteriul de finantare, este vital ca mai intai sa faci cercetari pe piata pentru a va asigura ca, indiferent de produsul ales, este eficient pentru ceea ce ai nevoie. Poate ai nevoie sa faci naveta zilnic la serviciu sau o folosesti ca masina de familie. Pentru prima optiune ai nevoie de fiabilitate, pentru cea di urma ai nevoie de spatiu si confort.

Nu are sens sa iti asumi un angajament financiar pe termen lung pentru achizitia unei masini daca, de exemplu, prezici ca nevoile tale se vor schimba intr-un an. Iesirea dintr-un contract de finantare aduce cu sine o serie de costuri.

Finantare flexibila ce acopera nevoia tehnologica

Tehnologiile si electrificarea cu care ne confruntam astazi se intampla cu pasi mult mai rapizi decat au fost vreodata. In acest caz, si flexibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii si de a tine pasul cu evolutia ar trebuie sa fie un prim criteriu atunci cand cumperi o masina.

Alegerea modului corect de finantare a vehiculelor de afaceri va depinde de pozitia fiscala a companiei individuale, de fluxul de numerar si de alte imprumuturi.

Leasingul auto este cea mai flexibila si sigura forma de finantate auto. Leasingul financiar este o forma de credit in care compania de leasing este cea care va cumpara automobilul dorit, iar tu achitand ulterior o rata lunara prestabilita la inceputul contractului, urmand ca la terminarea contractului automobilul sa ramana in proprietatea ta.

Fata de un credit obisnuit, procedura finantarii prin leasing dureaza doar cateva zile si este mult mai usor accesibila si, de cele mai multe ori, mai avantajoasa. In plus, contractul de leasing auto este mult mai flexibil decat un credit, deoarece ofera posibilitatea de renunta oricand pe perioada contractuala.

Printr-un contract de leasing auto poti achizitiona orice masina noua sau second hand veche de pana la maxim 10 ani, din Romania sau din strainatate, cel mai adesea din Germania.

Iti doresti o finantare prin leasing auto si doresti o cotatie de pret? Verifica online costul lunar, folosing calculatorul de leasing auto.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.