Ford Kuga - mini-SUV-ul ideal pentru familie
Ford Kuga - mini-SUV-ul ideal pentru familie

Ford Kuga - mini-SUV-ul ideal pentru familie

Ford Kuga este o masina fiabila, foarte manevrabila la condus si ideala pentru o familie cu 1 sau chiar 2 copii.
Cea mai recenta iteratie a SUV-ului Ford de familie imbina o dinamica de condus excelenta cu tehnologia utila la bord, un kit de siguranta bun si o multime de alte facilitati practice.

Desi nu are atat de mult spatiu ca rivalii sau competitori, concureaza insa la pretul de achizitie, avand preturi competitive.

Scurt istoric Ford Kuga

Ford a lasant prima generatie Kuga in 2008, fiind un Focus putin mai inalt. A fost un pas important pentru clienti, pentru ca a reusit sa ofere mai mult spatiu in stil hatchback, pastrand caracterul practic al unei masini de familii cu 5 usi.
Odata cu cresterea concurentei pe acest segment din partea Renault Kadjar, Kia Sportage si Peugeot 3008, Kuga s-a straduit sa isi puna amprenta. In acest sens, producatorul si-a concentrat atentia in toate zonele potrivite, oferindu-i noului Kuga un aspect atragator, niveluri decente de kit standard, o gama eficienta de motoare si acreditari de siguranta sporita.

A treia generatie Kuga se bazeaza pe platforma Ford C2, asa ca ca are la baza hatchback-ul Focus. Condusul si manevrabilitatea sunt din nou atribute remarcabile pentru Kuga si exista mai multa distractie la volan comparativ cu rivalii precum Toyota RAV4, Honda CR-V si Hyundai Tucson.

Ford a mentinut gama de motoare destul de simpla. Puterea pe benzina este disponibila sub forma unei unitati de 1,5 EcoBoost cu 148 CP, in timp ce exista si un motor diesel de 1,5 litri cu 118 CP si un arzator de ulei mai puternic, cu tractiune integrala de 2,0 litri, care produce 187 CP.

Toate masinile pe benzina si diesel sunt dotate standard cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, cu exceptia variantei diesel de 187 CP care are o transmisie automata cu opt trepte (o optiune pentru dieselul de 118 CP). Hibridul complet si hibridul plug-in utilizeaza o cutie automata CVT.

Versiunile de ultima generatie adauga articole precum aliaje mai mari de 19 inci, hayon electric, scaune Incalzite si acoperis panoramic.

Iti doresti o noua masina Ford Kuga? Hai sa discutam despre posibilitatile de achizitie in cele mai avantajoase conditii.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2020. Toate drepturile rezervate.