Hyundai anunta 11 masini electrice noi pana in 2030
Hyundai anunta 11 masini electrice noi pana in 2030

Hyundai anunta 11 masini electrice noi pana in 2030

4 martie 2022
0 Comments

Cu Ioniq 5, Hyundai are in prezent unul dintre cele mai bune vehicule electrice de pe piata. Producatorul auto sud-coreean lucreaza la alte cateva produse cu emisii zero, inclusiv sedanul Ioniq 6, si tocmai si-a anuntat planurile de a lansa nu mai putin de 11 vehicule electrice noi pana la sfarsitul deceniului. Sunt planificate sase vehicule electrice noi si pentru marca de lux Genesis, deoarece Hyundai si-a stabilit o noua tinta de vanzari anuale de 1,87 milioane de vehicule electrice pana in 2030.

Producatorul a oferit detalii despre strategia sa actualizata de vehicule electrice pentru urmatorii opt ani. Ca parte a planului de afaceri, Hyundai va dezvalui trei sedanuri electrice, sase SUV-uri, un vehicul utilitar usor si un „model de tip nou” nespecificat. Primul care va sosi va fi Ioniq 6 mai tarziu in acest an, urmat de Ioniq 7 in 2024.

La randul sau, gama BEV a lui Genesis va creste pentru a include doua „masini de pasageri” electrice si patru SUV-uri. Mai tarziu, in 2022, divizia premium a Hyundai va lansa pe piata Electrified GV70 si, incepand din 2025, toate modelele noi ale marcii vor fi electrificate.

Hyundai va investi, de asemenea, masiv in dezvoltarea unui proces de productie de vehicule mai eficient. Centrul de inovare al companiei din Singapore lucreaza la o noua platforma de productie centrata pe om, care se asteapta sa aduca „inovare dramatica in eficienta productiei”. Odata ce tehnologia este complet dezvoltata, va fi implementata in fabricile Hyundai din intreaga lume in viitorul apropiat.

In plus, Hyundai vrea sa extinda treptat productia de EV in tot mai multe fabrici. Un nou site indonezian va incepe productia de vehicule electrice in cursul acestui an. Pentru a asigura o aprovizionare suficienta cu baterii, Hyundai va lucra pentru a stabili noi aliante strategice cu companiile de baterii din marile regiuni.

Hyundai accelereaza cu succes tranzitia catre electrificare si devine un lider global in vehiculele electrice, in ciuda unui mediu de afaceri provocator cauzat de deficitul global de cipuri si de pandemia in curs”, comenteaza CEO-ul Hyundai Motor, Jaehoon Chang.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.