Impresii despre noul Ford Kuga 2.0 EcoBlue 2021
Impresii despre noul Ford Kuga 2.0 EcoBlue 2021

Impresii despre noul Ford Kuga 2.0 EcoBlue 2021

28 septembrie 2021
0 Comments

La momentul actual, Kuga este cea mai electrificata linie din gama Ford. Aparent, Kuga ar fi acum epicentrul companiei Ford, echivalentul lui Mondeo Man in 2021. In sfarsit, electrificarea este cheia succesului.

Aceasta versiune hibrida este una usoara, ce se alatura variantelor obisnuite ICE, precum si modelor hibride si plug-in. Acesta ruleaza un sistem de 48V si un motor-generator imbunatatit. Un start / stop mai lin este un alt bonus. Cu toate acestea, nu va redefini economia de combustibil.

Kuga are un motor diesel de 2,0 litri, oferind 148 CP si 273 lb ft, cu o cifra combinata de 55,4 mpg. CO2 este de 133g / km, ceea ce este la fel ca rivalii precum Skoda Karoq.

Avantajul este ca nu se ingreuneaza masina in varianta hibrida, deoarece nu vine la pachet cu o baterie masiva. Ca atare, masina cantareste 1680 kg, considerabil mai putin decat PHEV de 1844 kg.

 

Ford Kuga 2.0 EcoBlue 2021

Motorul special este disponibil doar in varianta cutiei manuale – daca doriti cutie automata de viteze, veti avea de ales intre motor de 1.5 diesel cat si 2.0-190.

Ca intotdeauna la ultimele sale modele lansate, calatoria cu Ford Kuga este mult mai relaxata fata de alti rivali, desi suspensia sport nu prea ajuta. Insa intotdeauna vei simti controlul masinii, cu design usor curbat spre interior. Cea mai potrivita descrierea ar fi, probabil, o masina dinamica. Calatoriile sunt liniare si nu se simt atat de sintetizate ca la alte sisteme electrice.

La fel ca orice masina hibrida de pe piata la orca actuala, ajuta la economia de combustibil. Este masina ideala de familie, este spatioasa pentru copii si pentru a face cumparaturi pentru mai multi membri ai unei familii.

Poti achizitiona prin leasing auto cel mai nou Ford Kuga pentru confortul tau si al familiei tale!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.