In curand - noul Ford Bronco 2021
In curand - noul Ford Bronco 2021

In curand - noul Ford Bronco 2021

24 iunie 2021
0 Comments

Agonia asteptarii a celor care au comandat noul Ford Bronco 2021 este aproape de final. Primele exemplare au inceput deja sa iasa de pe linia de productie Ford si sunt in drum spre reprezentante.

A trecut aproape un an decand a fost lansat oficial noul Ford Bronco 2021. Livrarile ar fi trebuit sa inceapa din toamna insa, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrarile au avut mari intarzieri.

Ford Bronco 2021

Ford Bronco 2021 are la baza un turbocompresor de 2.3 litri, o putere de 300 CP si un cuplu de 325 lb-ft (cu combustibil premium) si un V-6 dublu-turbo de 2,7 litri disponibil cu 330 CP si 415 lb -ftft de cuplu.

Cumparatorii pot alege intre un model manual cu 7 trepte sau automat cu 10 trepte, precum si intre stilurile de caroserie cu doua sau patru usi. Un stil de caroserie pickup va fi, de asemenea, o posibilitate la un moment dat, inca nu se stie exact cand.

Vor fi si mai multe optiuni de propulsie. Un model de inalta performanta, asemanator cu Raptor, a fost testat si Ford a sugerat, de asemenea, o versiune electrica a bateriei.

Desi este foarte cautat acest model SUA, si in Europa prezinta, se pare, un mare interes. Este un SUV care reinvie un nume celebru, dar care este perfect adaptat timpurilor. De la materialele folosite (aluminiu), la multitudinea de patente depuse.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.