Iti doresti o Toyota Land Cruiser? Ai putea astepta pana la 4 ani
Iti doresti o Toyota Land Cruiser? Ai putea astepta pana la 4 ani

Iti doresti o Toyota Land Cruiser? Ai putea astepta pana la 4 ani

17 februarie 2022
0 Comments

Toyota Land Cruiser ca noua generatie ar putea sa apara pe piata doar peste 4 ani, astfel ca cei care isi doresc noua genereratie, ar putea avea de asteptat tot acest timp.

Noua generatie Toyota Land Cruiser vine cu o serie de noutati, printre care un sasiu mai usor, o rigiditate crescuta si un centru de greutate mai coborat. De asemenea, masa proprie a scazut cu aproape 200 de kilograme, in comparatie cu vechiul model.

Toyota s-a lansat la finele anului trecut si, pentru ca au fost atat de multe cereri, primirea masinii ar putea dura chiar pana la 1 an. Bineinteles, de atunci cererile au continuat sa creasca, astfel ca unii ar putea astepta chiar si pana la 4 ani ca sa isi primeasca noua Toyota Land Cuiser.

Din acest motiv, constructorul a postat o scuza oficiala pe internet, care spune ca: „Land Cruiser a fost primit foarte bine in Japonia si la nivel global. Ne cerem, sincer, scuze pentru ca va dura mai mult sa va livram noul Land Cruiser. Daca plasati o comanda acum, timpul de livrare ar putea fi de pana la 4 ani„.

Vom face tot ce ne sta in putinta sa scurtam timpul de livrare pentru clientii nostri” au mai mentionat oficialii.

Toyota Land Cruiser este o masina spatioasa, de teren, cu un design exterior deoserbit de moder, luxos si sofisticat, cu un habitaclu confortabil si cele mai noi tehnologii. Cu noua Toyota Land Cruiser, deplasarile pe teren sunt mai in siguranta si mai confortabile.

De la lansarea sa in 1951, Land Cruiser a sustinut siguranta si securitatea proprietarilor si pasagerilor sai si a permis oamenilor sa mearga oriunde si peste tot si sa se intoarca in viata si in siguranta. Pentru a continua sa-si mentina reputatia, noul Land Cruiser a evoluat si acum se mandreste cu fiabilitate, durabilitate si performante off-road imbunatatite.

Identitatea noului Land Cruiser Seria 300 a fost remodelata prin imbinarea tehnologiilor de ultima ora cu tehnologiile acumulate de-a lungul multor ani, permitand soferului sa conduca pe orice tip de drum din lume fara a obosi

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.