KIA EV6 este numita masina anului 2022?
KIA EV6 este numita masina anului 2022?

KIA EV6 este numita masina anului 2022?

22 ianuarie 2022
0 Comments

Noul SUV electric a castigat premiul principal in ceea ce priveste stabilirea de noi puncte de referinta pentru masinile electrice. V6 vine cu o gama de configuratii pentru sistemul de propulsie complet electric, cu zero emisii, incluzand un pachet de baterii de inalta tensiune pentru autonomie standard (58kWh) si autonomie extinsa (77.4 kWh). Valorile WLTP omologate confirma ca modelul EV6 cu tractiune spate de 77.4 kWh poate parcurge pana la 528 kilometri in ciclul combinat (consum combinat de energie electrica de 16.5 kWh / 100 km).

De asemenea, cei care au testat masina au laudat-o capacitatea sa de incarcare super rapida, de 800 V, cu o incarcare de 10-80% in cel putin 18 minute.

EV a castigat aprecieri pentru ca este extrem de spatios, foarte rafinat chiar si pentru standardele masinilor electrice, dar si pentru ca vine cu 7 ani garantie de la producator, la achizitie.

Inca o data, Kia a stabilit un nou punct de referinta pentru un vehicul electric„.

EV6 este un echipament polivalent, care raspunde cu brio intrebarilor cumparatorilor de masini electrice cu privire la autonomie si timpii de incarcare si care ofera spatiu extraordinar, rafinament si raport calitate-pret„.

Progresul Kia a fost de mult impresionant, dar felul in care a profitat de oportunitatea oferita de tranzitia la masinile electrice a facut-o un lider pe piata. In urma victoriei sale cu e-Niro in 2019, aceasta victorie a Masinii Anului isi consolideaza pozitia alaturi de Tesla ca unul dintre cei mai interesanti producatori de masini electrice de pe planeta”.

Presedintele si CEO-ul Kia Marea Britanie, Paul Philpott, a adaugat: „Este o mare onoare pentru Kia sa castige Masina Anului la What Car de anul acesta. In special avand in vedere respectul cu care sunt detinute de clientii din Europa. EV6 este o masina cu adevarat exceptionala si este doar inceputul lucrurilor care vor veni de la Kia in calatoria noastra rapida catre electrificare”.

Kia EV6 este construit pe noua platforma E-GMP dezvoltata de companie, conceputa exclusiv pentru automobilele sale electrice. Acest lucru ofera avantaje imediate fata de adaptarea platformelor existente concepute pentru a gazdui un motor cu ardere interna.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.