Land Rover Discovery Lineup 2023 adauga o noua editie Metropolitan
Land Rover Discovery Lineup 2023 adauga o noua editie Metropolitan

Land Rover Discovery Lineup 2023 adauga o noua editie Metropolitan

17 octombrie 2021
0 Comments

Land Rover Discovery a parut putin pierdut de la lansarea Defenderului, mai evident robust, o masina care pare sa exemplifice mai bine acreditarile marcii britanice, oferind in acelasi timp o experienta de condus impresionanta. Dar Land Rover nu renunta la oferta sa traditionala, Discovery castigand o noua versiune de top-range, Metropolitan Edition.

Pozitionat deasupra Discovery R-Dynamic HSE existent, Metropolitan Edition primeste diverse imbunatatiri vizuale pentru a-si indica pozitia de top, inclusiv detalii luminoase pe grila radiatorului si numele „DISCOVERY” pe marginea din fata a capotei, plus insertii barei de protectie argintii, jante din aliaj de 22 inci turnate cu diamante lucioase si etriere de frana negre.

Land Rover Discovery Lineup 2022

Specificatiile Metropolitan includ, de asemenea, montarea standard a unui afisaj head-up, a unui volan incalzit si a scaunelor din al treilea rand actionate electric. Land Rover a imbunatatit, de asemenea, echipamentul modelelor Discovery mai mici, toate versiunile primind acum incarcare wireless standard, scaune fata incalzite, control automat al vitezei de croaziera si un sistem audio Meridian. Preturile de gama vor incepe acum de la 57.950 USD, o crestere de 2700 USD fata de pretul de baza anterior pentru modelul entry-level P300.

Editia Metropolitan va fi oferita doar cu cea mai puternica optiune de motor de 3.0 litri, cu sase cilindri, de 335 CP, care ofera asistenta hibrida de 48 de volti. Noul model incepe de la 76.600 de dolari, iar masina este disponibila pentru comanda acum.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.