Masina visurilor tale? Mercedes-Benz E-Class
Masina visurilor tale? Mercedes-Benz E-Class

Masina visurilor tale? Mercedes-Benz E-Class

Clasa E 2021 Mercedes-Benz simbolizeaza rafinamentul prin tehnologia sa de ultima generatie, aspectul elegant si interiorul extravagant.

Disponibil sub forma de sedan cu patru usi sau coupe cu doua usi si cabriolet, Mercedes poate fi conceput pentru a se potrivi cu toate tipurile de stiluri de viata de clasa superioara. De asemenea, ofera un set de grupuri de propulsie distincte, care variaza de la un patru cilindri entry-level la un hibrid plug-in, pana la un cilindru cu sase cilindri turbocompresor care produce 362 de cai putere. Familia soferilor din clasa E din 2021 ofera pasagerilor un confort linistit datorita unui interior spatios si luminos si plimbari line, fara sa e simta nicio denivekare a drumurilor.

Mercedes-Benz E-Class 2021

Mercedes-Benz introduce o actualizare la jumatatea ciclului a gamei de clasa E pentru 2021. Modificarile se aplica sedanului, precum si modelelor coupe si cabriolet. Actualizarile includ un stil revizuit fata si spate, un design nou al volanului, cel mai recent sistem de infotainment MBUX si o tehnologie imbunatatita de asistenta a soferului. E450 isi inlocuieste V-6 cu doua turbo-uri cu un nou motor turbo cu sase cilindri in linie.

Versiunea ideala? Recomandam stilul caroseriei sedanului si pledam pentru E450, cu sistemul sau propulsor puternic cu sase cilindri si sistemul standard de tractiune integrala 4Matic. Vine standard cu monitorizarea punctului mort, un tablou de bord complet digital, scaune frontale incalzite cu setari de memorie, un sistem de infotainment cu Apple CarPlay si Android Auto. La acestea, am adauga suspensia pneumatica optionala, volanul incalzit, scaunele frontale cu mai multe contururi cu functii de masaj si pernele ventilate ale scaunelor din fata.

Interior Mercedes-Benz E-Class 2021

Cabina clasei E este frumos detaliata cu aluminiu, lemn gratios si unele dintre cele mai confortabile scaune pe care le-am testat vreodata. Fiecare model este dotat standard cu iluminare interioara personalizabila, scaune fata incalzite, un cluster digital de 12,3 inci si setari de memorie pentru scaunul soferului si al pasagerului din fata. Optiunile dorite includ masajele scaunelor din fata, trapa panoramica si perne ventilate pentru scaunele din fata.

Clasa E vine standard cu un sistem de infotainment cu ecran tactil de 12,3 inci, care poate fi controlat in nenumarate moduri, incluzand un touchpad pe consola centrala, precum si comenzi activate de voce. Sistemul MBUX vine standard cu Apple CarPlay si Android Auto. Cei care doresc functii mai indragite pot face upgrade la o incarcare puternica stereo si wireless Burmester.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.