Mercedes EQE berlina electrica
Mercedes EQE berlina electrica

Mercedes EQE berlina electrica

20 august 2021
0 Comments

Mercedes a prezentat un teaser al viitoarei sale berline electrice de dimensiuni medii. De asemenea, producatorul a anuntat un model electric AMG si un concept EV Maybach.

Mercedes-Benz a confirmat ca EQE va debuta la Salonul Auto de la München (fostul Frankfurt) in luna septembrie, lansand o imagine teaser a unui sedan care arata ca o versiune micsorata a sedanului EQS de varf.

Primul EV din divizia AMG orientata spre performanta va fi dezvaluit si la München si se va baza probabil pe EQS.

Mercedes va dezvalui, de asemenea, un concept Maybach la spectacol, care este de asteptat sa fie SUV-ul Mercedes-Maybach EQS care a fost discutat la o conferinta de presa recenta.

Mercedes-Benz a facut o ofensiva pentru vehiculele electrice in acest an, dezvaluind crossover-ul EQA subcompact, crossover-ul usor boxier EQB si sedanul opulent EQS de varf. Marca germana de lux nu prezinta semne de incetinire, anuntand astazi ca va aduce o serie de noi debuturi cu vehicule electrice la IAA 2021, salonul auto international din Germania, care se desfasoara la München pentru prima data dupa ce a fost gazduit de Frankfurt de la 1951.

Potrivit anuntului Mercedes, doua dintre noile vehicule electrice vor fi vehicule specifice productiei. Primul va fi noul EQE, vazut in teasers-urile oferite de Mercedes. EQE va sta sub EQS in gama Mercedes si, asa cum sugereaza si numele, este efectiv un sedan electric de clasa E.

Mercedes EQE 2021

Teaser-ul interior prezinta o iluminare ambientala, un grup de instrumente digitale si un afisaj central de infotainment care aminteste de gigantul Hyperscreen al EQS.

Mercedes va folosi, de asemenea, prezentarea de la München pentru a introduce primul EV care va fi modernizat de AMG, tunerul intern al Mercedes-ului. In anunt, Mercedes a confirmat ca AMG electric va fi un sedan, ceea ce inseamna ca probabil se va baza pe EQS, deoarece singurul celalalt sedan Mercedes EV este EQE care va fi dezvaluit la acelasi eveniment.

In cele din urma, Mercedes va dezvalui un concept electric de la luxoasa extensie Mercedes-Maybach. Desi Mercedes nu a specificat ce forma va lua acest EV decadent, va fi probabil un SUV, avand in vedere ca Mercedes a prezentat recent un teaser pentru SUV-ul Mercedes-Maybach EQS.

SUV-ul EQS va actiona ca un omolog electric al GLS-ului de dimensiuni mari alimentat cu gaz, care are in sine o versiune costisitoare Maybach. Designul conceptului ar trebui sa se apropie de cel al masinii de productie, care a fost testata la fata locului si se asteapta sa fie lansata anul viitor.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.