Mercedes EQS - o calatorie de lux 2022
Mercedes EQS - o calatorie de lux 2022

Mercedes EQS - o calatorie de lux 2022

29 ianuarie 2022
0 Comments

Cu adevarat fascinant este faptul ca noul Mercedes EQS a ridicat cu adevarat stacheta pentru o masina electrica. Mercedes inca mai construieste S class. Actuala a 7-a itineratie a fost lansata in urma cu doar 1 an, de altfel, extraordinara.

Cu EQS, Mercedes incearca ceva ce majoritatea producatorilor de masini nu au reusit sa realizeze in ultimele cinci decenii: sa construiasca un rival de durata pentru a literalmente Clasa S de masini de lux.

EQS trebuie sa functioneze ca un adevarat salon de interior de incredere, care sa functioneze toate facilitatile pentru peste 100 de mii de euro achizitie. Este, de fapt, o achizitie exceptionala, ce functioneaza fara cel mai mic stres, cu o autonomie epica de peste 750 de kilometri.

EQS este un magnific concasor la distanta, avand un ampatament lung de 3,2 m, un record mondial de aerodinamica, fara ardere a combustibilului.

In interior, luxul nu se reduce doar la materiale scumpe pentru tapiserie si lemn de gun gust. Dincolo de asta, dispune de toate facilitatile pe care ti le-ai putea dori si la care nici nu te gandesti, inclusiv sticla anti-orbire securizata.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.