Mercedez Benz C Class 2021
Mercedez Benz C Class 2021

Mercedez Benz C Class 2021

3 august 2021
0 Comments

In timp ce unele masini de lux sunt prea sportive, altele sunt prea luxoase si nu ofera o foarte buna performanta asa cum si-ar dori unii posesori, clasa C a Mercedes Benz se incadreaza in cel mai bun tipar din aceste puncte de vedere.

In forma sa standard C300, combina o deplasare linistita si confortabila cu o cantitate potrivita de acuitate de manipulare – iar daca doriti mai multa putere si performanta, Mercedes ofera modelele AMG C43 si C63.

C300 este disponibil in modele sedan, coupe si decapotabile. Desi generatia actuala se apropie de sfarsitul ciclului sau de viata, are inca o multime de tehnologii moderne, iar designurile sale interioare si exterioare sunt destul de vechi. Se asteapta ca o clasa C reproiectata sa soseasca in urmatorul an sau cel putin in viitorul foarte apropiat.

Ce este nou pentru 2021 la Mercedes C Class

Un cluster digital cu ecartament de 12,3 inci este nou standard, la fel ca si scaunele din fata incalzite. In plus, berlina poate fi dotata cu un pachet Night care adauga finisaje exterioare negre.

C300 vine standard cu tracțiune spate. Exista insa foarte multe optiuni suplimentare disponibile, care pot arunca cu mult peste 50 de mii de euro costul de achizitie.

Interior si confort

Aspectul cabinei din clasa C este destul de elegant, desi nu este la fel de modern ca unele dintre modelele mai noi din gama Mercedes, cum ar fi recent reproiectat clasa S. Un ecran tactil planeaza deasupra si afiseaza aproape tot ceea ce iti doresti.

Mercedes-Benz echipeaza clasa C de baza cu un ecran central de 7,0 inci, telefon Bluetooth si audio audio, precum si integrare smartphone Apple CarPlay si Android Auto. Porturile USB duble sunt standard, impreuna cu radio HD si un sistem de sunet cu cinci difuzoare. Daca doriti ceva mai mult spatiu pe ecran, puteti trece la un ecran central color de 10,3 inci. Alte optiuni includ un sistem audio de sunet surround Burmester si un sistem de navigatie integrat.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.