Motive ca Audi RS Q8 2019 sa fie masina ta
Motive ca Audi RS Q8 2019 sa fie masina ta

Motive ca Audi RS Q8 2019 sa fie masina ta

28 august 2021
0 Comments

Primul de acest gen, fara un predecesor direct sau indirect, Audi RS Q8 a fost lansat cu adevarat in 2019, la scurt timp dupa ce un prototip de pre-productie al masinii a devenit aparent cel mai rapid SUV care a trecut vreodata la Nurburgring Nordschleife.

In esenta, o versiune „coupe” cu patru usi a modelului Q7, Audi Q8 a fost primul dintre cele doua modele care a primit o versiune Audi Sport, RS.

Audi RS Q8 este propulsat de un V8 de 4.0 litri hibrid usor, cu doua turbocompresoare, care ofera nu mai putin de 600 de cai putere si cuplu de 800 Nm (590 lb-ft). Trimisa catre toate cele patru roti printr-un sistem de tractiune integrala quattro si o transmisie automata cu opt trepte, toata acea putere este aparent suficienta pentru ca RS Q8 sa accelereze de la 0 la 100 km / h (62 mph) in doar 3,8 secunde, de la 0 pana la 200 km / h (124 mph) in 13,7 secunde si apoi la o viteza maxima limitata electronic de 250 km / h (155 mph).

Sistemul hibrid usor se bazeaza pe o arhitectura electrica de 48 de volti si poate regenera pana la 12 Kw putere in timpul decelerarii, stocand energia acumulata intr-o mica baterie litiu-ion. Aceasta energie este suficienta pentru ca incrucisarea sa se deplaseze pana la 40 de secunde cu combustia interna oprita sau suplimenteaza motorul cu combustie interna in timpul acceleratiei sau la turatii mai mici.

Audi RS Q8 interior

In interior, RS Q8 ofera configurarea cu ecran tactil dual Audi MMI. Afisajele RS specifice sunt oferite, la fel ca si scaunele sport cu relief RS din piele neagra Nappa si Alcantara. O bancheta cu trei locuri este standard.

Audi RS Q8 2019 poate fi a ta prin cel mai avantajos contract de leasing. Contacteaza-ne pentru a primi toate informatiile si detaliile necesare, inclusiv o oferta de pret!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.