Noua Dacia Logan MCV 2022
Noua Dacia Logan MCV 2022

Noua Dacia Logan MCV 2022

25 februarie 2021
0 Comments

Dacia Logan MCV este o masina de familie ce reprezinta o alternativa mai ieftina la Skoda Octavia Estate. Un nou model este pe drum, cu prototipuri puternic camuflate, testate la fata locului.

Din prototipul Dacia Logan MCV camuflat, este greu de iti dat seama cum va fi designul final, desi forma practica si caroseria noii masini sunt destul de previzibile. Versiunea berlina a lui Logan a fost deja prezentata, asa ca asteptati-va ca Logan sa aiba un aspect similar fata si spate, cu faruri LED aproape identice. Cu toate acestea, noile lampi de frana vor fi mai potrivite pentru partea din spate. Aproape sigur vei putea obtine roți mai mari decat aliajele minuscule ale acestui prototip si pe masina din productia finita.

Dacia Logan MCV 2022 interior și infotainment

Versiunea berlina a modelului Dacia Logan preia designul tipic al producatorului in ceea ce priveste forma, motiv pentru care ar trebui sa ne asteptam la acelasi lucru si pentru Dacia Logan 2022.

Cu o potentiala forma robusta, interiorul este invaluit de plastic gri. Exista insa si un sistem de infotainment simplist pentru versiunea de lux.

Motoarele se speculeaza ca vor fi similare cu cele de pe Dacia Sandero, pe benzina cu optiuni de 65 CP, 90 CP plus o optiune GPL bi-combustibil cu 100 CP.

Probabil vor fi disponibile cutii de viteze manuale cu cinci si sase trepte, impreuna cu o cutie de viteze automata cu sapte trepte optionala.

Cel mai probabil va fi lansata pana la sfarsitul acestui an, cu un pret de pornire foarte bun, de doar 8400 de euro TVA inclus pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP și 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipata cu motorul TCe 90 CVT.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.