Noua gama BMW Seria 7 din 2022 va include un i7 complet electric
Noua gama BMW Seria 7 din 2022 va include un i7 complet electric

Noua gama BMW Seria 7 din 2022 va include un i7 complet electric

17 octombrie 2021
0 Comments

BMW intentioneaza sa construiasca urmatorul model de lux pe o platforma care sa permita atat combustia, cat si puterea pur electrica, numele i7 fiind aliniat pentru noul model EV. BMW seria 7 urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul anului 2022.

Noua berlina seria 7 nu dezamageste nici de aceasta data, deoarece calatoriilecu aceasta fac o experienta placuta chiar si in imperfectiuni rutiere. Este o filozofie  indrazneata a stilului minimalist dar si un adevarat tur de forta tehnologic.

Prototipurile de testare G70 / G71 devin din ce in ce mai cunoscute pe strazile germane. Chiar daca suntem inca la mai mult de un an distanta de premiera oficiala, vehiculele camuflate din seria 7 provoaca deja agitatie in industrie si dezbateri intense pentru fani.

La fel ca in cazul designului grilei Seria 4 / M3 / M4 care a declansat mari controverse, suntem siguri ca lucrurile vor deveni si mai interesante odata ce se va lansa seria 7.

BMW Seria 7 din 2022

Deocamdata, putem concluziona ca viitorul flagship de lux bavarez va pastra atitudinea sa maiestuoasa, emanand putere si incredere in sine. Desi se asteapta ca BMW sa ofere impreuna atat SWB, cat si LWB, este probabil ca dimensiunile generale ale celor doua variante sa creasca putin fata de generatia actuala a modelului G11 / G12.

Profilul lateral va fi dominat de linii drepte, frana Hofmeister pastrandu-si forma clasica si inspirandu-se din predecesorii precum seria E38 7, precum si din masina de spectacol Vision Future Luxury 2014. Designul oglinzii exterioare si manerele usilor flush vor fi oferite de noua iX. Pentru prima data in istoria Seriei 7, locatia placutei de inmatriculare va migra de la poarta portbagajului la bara spate.

Viitorul G70 / G71 va lansa, de asemenea, un nou concept de cabina, cu unele tehnologii, cum ar fi interactiunea naturala, care urmeaza sa fie imprumutate de la flagship-ul tehnologiei iX. Noul Seria 7 va prezenta, de asemenea, noua tehnologie de infotainment BMW de ultima generatie si conceptul Curved Display de la I20. Luxobarge-ul bavarez va fi, de asemenea, echipat cu o tehnologie de conducere autonoma mai avansata numita Motorway Assistant si va primi, de asemenea, deschiderea / inchiderea automata de lux a usilor de la Rolls-Royce.

Cele mai asteptate modele din seria 7 sunt cele cu sisteme de propulsie complet electrice. Lista este deschisa de i740 cu actionare din spate si continua cu doua versiuni xDrive: i750 si i7 M60, ultima fiind succesorul formal al puternicului M760i cu motor V12. Se spune ca seria electrica de ultima generatie 7 are o putere maxima de aproximativ 650 CP, o baterie de 120 kWh si promite o autonomie de 700 km.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.