Noua generatie Mercedes C Class 2022
Noua generatie Mercedes C Class 2022

Noua generatie Mercedes C Class 2022

31 martie 2021
0 Comments

Mercedez-Bens aduce noi update-uri importante in gama sa, an de an. Noua generatie este reprezentata de imbunatatiri si caracteristici de performanta superiorara, bazate pe ultimele tehnologii.

Noua generatie C Class vine cu stil fresh si este incarcata cu functii tehnologice vazute prima data pe Mercedes-Benz S-Class 2021. Daca sunteti interesat de un sedan electric Mercedes-Benz, s-ar putea ss fiti incantati sa descoperiti futuristul Mercedes-Benz Vision EQS. Vision EQS reprezinta vehiculul electric in forma sa cea mai luxoasa. La ce va mai puteti astepta de la gama Mercedes-Benz C Class 2021?

Noul sedan Mercedes-Benz Clasa C 2022 a fost complet reproiectat cu un aspect mai sportiv si un interior spatios. Sportivitate, dinamica de condus excepționala, confort si versatilitate atat pentru oameni cat si pentru bagaje. Clasa C 2022 este alimentat de un motor cu 2.0 cilindri turbocompresor, care creeaza 255 cai putere si 295 lb-ft cuplu. Soferii se pot astepta la o eficienta sporita si la o livrare excelenta de energie datorita noului generator de pornire (ISG) al motorului pe benzina. Pasagerii de pe scaunul din spate se vor bucura de mai mult spatiu pentru cap si spatiu pentru picioare, in timp ce soferul si pasagerul din fata vor fi incantati de o serie de actualizari de inalta tehnologie, derivate direct de la noul Mercedes-Benz S-Class.

In spatele volanului, soferul va beneficia de un nou afisaj de instrumente digitale de inalta rezoluyie de 12,3 inci, iar in centrul tabloului de bord exista un nou ecran tactil de 11,9 inci, care are o orientare portret si cel mai recent software MBUX. Cu acest software, Clasa C primeste si asistentul vocal „Hey Mercedes”, precum si streaming muzical integrat. Comenzile fizice raman pentru volumul audio, modul de conducere, vizualizarea camerei, setarile vehiculului si luminile de pericol.

In curand, noul model Mercedes C Class va putea fi comandat si prin leasing!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.