Noul Ford Mustang Mach-E GT 2021
Noul Ford Mustang Mach-E GT 2021

Noul Ford Mustang Mach-E GT 2021

20 octombrie 2021
0 Comments

Cu 480 CP si o autonomie de aproape 500 de kilometri, noul Ford Mustang Mach-E GT ofera amestecul perfect de performanta si practicitate.

Ford Mustang Mach-E GT demonstreaza ca vehiculele electrice pot fi antrenante – intr-o anumita masura. Ford a fost mult timp cunoscut pentru ca a preluat masinile „familiei” si le-a transformat. Aceasta este reteta rapida Ford, deci nu este de mirare ca Blue Oval adopta o abordare similara in epoca electrificarii, iar Mustang Mach-E GT este primul sau EV.

Sistemul sau de propulsie cu doua motoare ofera o tractiune puternica pentru o durata de 3,7 secunde 0-62 mph, ceea ce inseamna ca poate fi un oarecare rival pentru Tesla Model Y Performance.

Ford Mustang Mach-E GT 2021

Mustang este mult mai ager pe autostrada decat in oras, insa este suficient de rapid si performant in orice situatie. Ofera un raspuns frumos la acceleratie cu o aderenta relativ buna.

Exista moduri diferite de condus din care puteti alege –  Whisper, Active, Untamed si Untamed Plus, care schimba subtil caracterul masinii de la un accent mai mare pe rafinament la un accent mai mare pe distractie, modificand livrarea cuplului si setarile sasiului masinii. Untamed Plus pregateste, de asemenea, sistemul de propulsie pentru implementari repetate de mare putere.

GT este alimentat de o baterie de 98,7 kWh, din care 88 kWh pot fi utilizati, in timp ce capacitatea de incarcare rapida de 150 kW inseamna ca o reincarcare de 10 pana la 80% dureaza 45 de minute.

Interiorul este dominat de ecranul tactil central in stil Tesla de 15,5 inci, care ofera infotainment Ford SYNC4 cu nav conectat. Este un sistem intuitiv de utilizat si care raspunde rapid comenzilor. Afisajul digital de 10,2 este  simplu si usor de citit.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.