Noul Nissan Qashqai din 2021
Noul Nissan Qashqai din 2021

Noul Nissan Qashqai din 2021

19 martie 2021
0 Comments

Nissan Qashqai din 2021 va fi lansat in editia speciala Premiere Edition, care va fi disponibila in numar limita, dar vine echipata cu o multime de optiuni suplimentare.

Noua ediție Qashqai Premiere este propulsata de noul motor pe benzina DIG-T de 1.3 litri cu cutie manuala, in timp ce optiunea automata Xtronix are o varianta mai puternica a modelului DIG-T Nissan.

Initial, Nissan a vrut sa lanseze noul model Qashqai in 2020, insa pandemia si criza globala ne-a incurcat planurile. In ceea ce priveste designul, noul Qashqai nu are nicio legatura cu predecesorul. Este clasat ca fiind un SUV din categoria premium, cu farurile etajate de la proaspatul Rogue/X-Tra.

Nissan Qashqai 2021 interior

Cea mai mare schimbare o va avea la interior, unde accentul se va pune pe ergonomie si confort vizual. Tapiseria va fi din piele si elemente din lemn si metale. Sistemul multimedia are o diagonala de 9 inch, butoane clasice si comenzi tactile elementare, conectabile prin wireless cu AppleCarPlay si Android Auto. Patru porturi de incarcare USB sunt, de asemenea, standard pentru incarcarea dispozitivelor prin cablurile lor de incarcare.

Pentru prima data Qashqai poate avea si un instrumentar de bord digital de 12.3 inch, cu multiple posibilitati de personalizare, iar noul head-up display de 10.8 inch poate afisa un set mai variat de informaţii, inclusiv recomandsrile sistemului de navigatie.

Cea mai importanta noutate este insa faptul ca motorizarea va fi hibrida, mult mai avansata. Conform companiei japoneze, Qashqai  nu va mai avea niciodata motoare diesel sau clasicele motoare pe benzina.

Noul Nissan Qashqai din 2021 este a treia generatie a unuia din cele mai bine vandute SUV-uri de familie. Noul model primeste o serie de imbunatatiri si revizii ce includ un stil mai nou, o mai buna practica si tehnologie imbunatatita.

Lansarea pe piata europeana va fi spre sfarsitul acestui an iar preturile vor fi publice doar inainte de data lansarii.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BMW M440i 2021 review

BMW M440i 2021 review

Buia Ileana
20 iunie 2021
Atunci cand trebuie sa scapi de toate, convertibilul BMW M440i 2021, reproiectat, este confortabil pentru croaziera, sportiv in...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.