Noul Peugeot 5008: lansare, specificatii si pret
Noul Peugeot 5008: lansare, specificatii si pret

Noul Peugeot 5008: lansare, specificatii si pret

Peugeot 5008 a fost modificat pentru 2021 si are acum un stil nou si o tehnologie de siguranta suplimentara:

  • Stil revizuit
  • Grila si faruri noi
  • Infotainment imbunatatit
  • Noul kit de siguranta
  • Pret incepand de la 26 589 € TVA inclus

Peugeot 5008 a primit o serie de actualizari pentru 2021 pentru a ajuta in continuare acest SUV practic cu sapte locuri sa-i ispiteasca pe cumparatori de la gusturile Skoda Kodiaq si VW Tiguan Allspace.

Noul design Peugeot 5008 2021

Cele mai evidente modificari ale partii din fata a Peugeot 5008 sunt acele lumini verticale de zi. Acestea inlocuiesc luminile de ceata groase si ajuta noul SUV sa se alinieze celor de la 2008 si recent revizuite la SUV-urile 3008.

Grila noii masini este acum alcatuita din numeroase patrate cromate care se intind de la un far la altul. Luminile in sine au fost, de asemenea, remodelate si au pierdut decupajul central asemanator aripilor. Bara de protectie fata primeste acum o garnitura cromata in loc de o insertie argintie groasa, iar insertiile din plastic negru sub fiecare far sunt acum mai inalte si mai subtiri.

Peugeot nu a schimbat nimic in ceea ce priveste profilul lateral al modelului 5008, alaturi de cateva modele noi de jante din aliaj, iar partea din spate a scapat si de orice revizuire majora.

Interior Peugeot 5008 2021

Peugeot nu s-a schimbat prea mult in ceea ce priveste interiorul noului 5008, asa ca veti obtine acelasi design complet, volan inclinat si un set de taste minunate, de tip pian, pe tabloul de bord. Afisajul instrumentului de 12,3 inci montat in sus nu este mai mare decat pe masina veche, dar ecranul tactil central a crescut de la opt la 10 inci in toate modelele Active, cu exceptia celor entry-level.

Exista cateva modele noi disponibile pentru noul Peugeot 5008, in functie de modelul pe care il alegeti. Cele mai atragatoare sunt scaunele din piele Nappa rosie si garniturile usilor din lemn de tei cu detalii cromate pe care le obtineti la modelele GT.

La fel ca in masina veche, noul Peugeot 5008 are sapte locuri standard. Peugeot nu a schimbat nimic in ceea ce priveste dimensiunile interioare, asa ca scaunele din spate sunt potrivite pentru copii si ar trebui sa fie suficient de spatioase pentru adultii in calatorii scurte.

Noua siguranta si tehnologie Peugeot 5008 2021

Noul Peugeot 5008 va veni pentru prima data cu optiunea unui sistem de vizionare nocturna. Aceasta foloseste o camera cu infrarosu orientata spre inainte pentru a ajuta la detectarea biciclistilor, pietonilor si animalelor mari si afisarea acestora pe afisajul soferului digital.

De asemenea, il puteti obtine cu un control automat al vitezei de croaziera adaptat, care va mentine o distanta de siguranta fata de masina din fata, chiar si in trafic stop-start. Este disponibil pentru toate 5008-urile cu cutie de viteze automata ca parte a pachetului Drive Assist Plus. Veti putea obtine, de asemenea, modelul 5008 cu asistenta pentru pastrarea benzii, recunoasterea semnelor de circulatie si franare automata de urgenta, care functioneaza pana la 86 mph.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BMW M440i 2021 review

BMW M440i 2021 review

Buia Ileana
20 iunie 2021
Atunci cand trebuie sa scapi de toate, convertibilul BMW M440i 2021, reproiectat, este confortabil pentru croaziera, sportiv in...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.