Noul Volkswagen Polo GTI din 2021 va fi lansat in luna iunie
Noul Volkswagen Polo GTI din 2021 va fi lansat in luna iunie

Noul Volkswagen Polo GTI din 2021 va fi lansat in luna iunie

10 mai 2021
0 Comments

Volkswagen va lansa noul Polo facelift cu o varianta GTi actualizata, disponibil incepand cu luna iunie 2021.

Teaser-ul sugereaza noi update-uri de aspect al acestui super-mini. Se prevede o noua bara brontala cu lumini  LED, alaturi de faruri actualizate si o noua sectiunea a barei de protectie fata, in timp ce putem observa jante din aliaj cu cinci spite in imaginea de prezentare.

Actualizari similare vor avea loc in spatele masinii, cu faruri noi inspirate de modelul Golf Mk8, mai mari, in timp ce in interior va aparea un nou volan sport marca GTI, alaturi de sistemul de incalzire actualizat si comenzi climatice cu glisoare cu touch screen in locul butoanelor fizice.

Ce spune Volkswagen ca inseamna GTI

” GTI insemna performante ieşite din comun si placerea pura a condusului. Polo GTI continua aceasta traditie si atrage toate privirile, cu dotarile sale marcate de dinamism”. Designul dinamic semnaleaza imediat forta de sub capota. Atat la interior, cat si la exterior, insemnele GTI indica traditia indelungata a imbinarii designului modern, cu tehnologia avansata.

Noul Polo GTI este aproape sigur ca va avea acelasi motor pe benzina cu 2 cilindri de 2,0 litri turbo, precum vechiul model, desi Volkswagen inca nu a confirmat acest lucru. Modelul anterioar a dezvoltat 197 CP, dar marca a trebuit sa scada in trecut productia unora dintre hatchback-urile sale pentru a se conforma reglementarilor mai stricte privind emisiile CO2.

Volkswagen Polo GTI va avea tractiune fata printr-o transmisie automata DSG cu sapte trepte dar si manuala cu sase trepte. Lansarea va avea loc in luna iunie, pretul de pornire inca nu este dezvaluit de Volkswagen.

Sursa

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BMW M440i 2021 review

BMW M440i 2021 review

Buia Ileana
20 iunie 2021
Atunci cand trebuie sa scapi de toate, convertibilul BMW M440i 2021, reproiectat, este confortabil pentru croaziera, sportiv in...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.