Peugeot 208 si e-208 imbunatatiri pentru 2022
Peugeot 208 si e-208 imbunatatiri pentru 2022

Peugeot 208 si e-208 imbunatatiri pentru 2022

29 decembrie 2021
0 Comments

Peugeot a detaliat un alt lot de actualizari pentru anul model 2022 al supermini-urilor sale 208 si e-208, ca urmare a anuntului de luna trecuta privind modificarile de crestere a autonomiei pentru versiunea EV.

Asta inseamna ca atat 208 cu motor cu combustie, cat si e-208 electric sunt disponibile in patru niveluri de echipare:

  • Active Premium
  • Allure Premium
  • GT
  • GT Premium

Peugeot spune ca „preferintele clientilor pentru vehiculele cu echipamente mai premium” au dus la renuntarea la modelele entry-level Allure.

Optiunile de motorizare au fost, de asemenea, simplificate, motorul diesel de 1,5 litri nu mai este oferit in forma emblematica GT Premium. Motorul de 1,2 litri pe benzina de 99 CP este acum doar manual si in echiparea GT Premium, cu cutia de viteze automata cu opt trepte oferita doar pe modelul mai puternic de 128 CP.

Din punct de vedere vizual, modificarile sunt mai minore. Peugeot a adaugat huse pentru oglinzile exterioare Diamond Black la modelele Active Premium si Allure Premium pentru „un aspect mai sportiv, mai distinctiv”. Cele doua niveluri de echipare au acum si anvelope din clasa A+, reducand rezistenta la rulare pentru o eficienta imbunatatita.

Includerea unui senzor de umiditate interior si a unei pompe de caldura mai eficienta ajuta la racirea si incalzirea mai eficienta a cabinei, in timp ce un nou raport al cutiei de viteze optimizeaza autonomia la viteze mai mari.

Peugeot 208 2022 este un supermini produs de compania franceza Peugeot. Peugeot 208 este o masina mica care poate fi privita inauntru si in afara, echipata cu un nivel generos de echipare si este grozava in ceea ce priveste EV. Modelele includ atractivul 508 fastback si stilul SUV compact 2022 Peugeot 2008, ambele fiind laudate pentru stilul lor, senzatia de varf si caracteristicile de condus placute.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.