Porsche Cayenne Coupe Turbo GT din 2022 are cel mai puternic motor V-8
Porsche Cayenne Coupe Turbo GT din 2022 are cel mai puternic motor V-8

Porsche Cayenne Coupe Turbo GT din 2022 are cel mai puternic motor V-8

Cayenne Coupe 2022 cu motor V-8 cu doua turbocompresoare va fi lansat anul viitor.  Producatorul german spune ca va avea cel mai puternic motor pe care l-a produs vreodata.

V-8 cu doua turbocompresoare produce 631 cai putere si va lansa Turbo GT la 60 mph in 3,1 secunde, sustine Porsche. In prezent este disponibil pentru precomanda doar ca model Coupe.

Productia totala ar putea fi mai mica decat cei 670 de cai ai Turbo S e-Hybrid, dar acest grup de propulsie foloseste un motor electric si o baterie de 14,3 kWh. Aceasta este doar opera motorului cu ardere interna

Transmisia automată cu opt trepte se schimbă și mai rapid comparativ cu alte modele, iar carcasa sistemului de transfer cu tracțiune integrală este răcită cu apă. Porsche susține că Turbo GT va lansa la 60 mph în 3,1 secunde. Intr-un test efectuat, Cayenne Turbo de 541 CP a ajuns la 60 mph în 3,5 secunde.

Modelele Turbo GT stau cu 0,3 inci mai jos decat Turbo actual, iar amortizoarele adaptive Porsche si suspensia Sport, sistemul de directie cu raport variabil si directia pe puntea spate sunt toate reglate special pentru noul model. Rotile din fata sunt mai largi cu 1,0 inci decat Turbo Coupe standard.

Jantele de 22 de inci sunt invelite cu anvelope Pirelli P Zero Corsa care au fost dezvoltate special pentru Turbo GT. Franele carbon-ceramice sunt standard, cu rotoare frontale de 17,3 inci si spate de 16,1 inci.

GT are un acoperis din fibra de carbon si o aripa spate superioara cu placi laterale din fibra de carbon si un spoiler posterior adaptabil cu clapeta Gurney care este de doua ori mai mare decat cea a Cayenne Turbo Coupe standard.

Acest nou Cayenne de inalta performanta este primul care prezinta noul sistem de infotainment Porsche, care are acum capacitatea Android Auto impreuna cu Apple CarPlay. La Turbo GT, scaunele fata sportive cu opt directii Porsche si cele doua scaune spate sport au insertii Alcantara specifice Turbo GT si scriere Turbo GT pe tetiere. Exista cusaturi de bronz sau Arctic Grey si o linie de marcaj galben pe volan.

Porsche Cayenne Coupe Turbo GT din 2022 va fi mais cump decat mini-SUV-urile germane precum BMW X6 M de 617 CP și Mercedes-AMG GLE 63S de 603 CP, insa este mai puternic.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.