Primele impresii despre Land Rover Defender 90 2021
Primele impresii despre Land Rover Defender 90 2021

Primele impresii despre Land Rover Defender 90 2021

26 mai 2021
0 Comments

Noul Land Rover Defender 90 s-a lansat pe cea mai nesigura si instabila piata auto din 2008 incoace, de dupa criza mondiala financiara Acest fapt se datoreaza pandemiei de coronavirus, din cauza intarzierilor si a complicatiilor logistice. Lansarea noului Land Rover Defender a intarziat un an, insa este in sfarsit lansat, desi inca nu se gaseste pentru achizitie.

Cu toate acestea, este moment ideal sa fii pe piata cu un 4×4. In general, lucrurile s-au schimbat foarte mult in ceea ce priveste constructia masinilor in ultimul sfert de secol.

In materie de confort si rafinament exista o serie de avantaje ale acestei masini, Defender este tot timpul un off-roader care isi proiecteaza imaginea.

La un scurt test drive, iti vei da seama ca Defender este, in primul rand, un adevarat 4×4. Altfel spus, te simti ca si cum ai conduce un jeep. Foarte putini cumparatori vor folosi pe deplin toate capacitatile Defender. Intre timp, totusi, este o masina de familie cu o istorie profunda si larga. Te face sa te simti aventuros.

Pentru ca modeul 110 si-a dovedit calitatile, versiunea 90 vine cu o dimensiune mai mica si mai putin voluminoasa, care sa satisfaca toate criteriile.

Ampatamentul este cu 435 mm mai scurt, iar lungimea totala scade cu aceeasi cantitate. Mai putin metal de transportat inseamna ca este cu 100 kg mai usor, accelereaza fractional mai rapid si este mai ieftin decat modeul 110.

Modelul 90 are doua randuri de scaune, dar specificul scaunului central central din fata il face un loc de 5 + 1 si te transforma in cel mai popular parinte din lume. In afara de spatiul din spate, designul cabinei este acelasi cu cel al 110. Ceea ce este bine. Este inteligent, dar dur.

Desi este complet modern, designul reușeste sa-l evoce pe vechiul Defender, un vehicul foarte adorat. In interior, designul este modern, luxos, cu materiale de foarte buna calitate, specifice unui Land Rover iar ecranul de infotainment domina partea estetica interioara.

Iti place noul Land Rover Defender 90 2021? Poate fi al tau printr-un contract de finantare leasing!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.