Primul Volkswagen SUV complet electric - ID.4
Primul Volkswagen SUV complet electric - ID.4

Primul Volkswagen SUV complet electric - ID.4

15 februarie 2021
0 Comments

Volkswagen a lansat doua modele SUV complet electrice din care poti alege: ID.4 1ST1 si ID.4 1ST Max2 edition. Modelul ID.4 1ST Max vine cu echipare completa, cu head-up display cu realitate augmentata, tren de rulare sportiv si tehnologie de iluminare noua.

Ambele modele sunt echipate generos, au o baterie de 77 KWh, generand o putere de 50 kW (204 CP).  Acest model se claseaza in cea mai mare clasa din lume, in clasa SUV-urilor compacte.

ID.4 este raspunsul nostru cu zero-emisii la trendul permanent SUV si pasul urmator pe drumul nostru inspre oferirea mobilitatii neutre climateric pentru fiecare segment. ID.4 impresioneaza din punct de vedere al functionarii, designului, pretului si sustenabilitatii sale. Sunt increzator ca vom declansa o reala pasiune in randul clientilor din intreaga lume cu primul nostru SUV electric” a declarat Klaus Zellmer, responsabil pe partea de Marketing si Vanzari, membru al consiliului de administratie al marcii Volkswagen Autoturisme.

Noul ID.4 are un design simplu, modern, electric sportiv ce impresioneaza inca de la prima aparitie cu o acceleratie impresionanta. Configurația electrica (MEB) ofera spatiu suficient in interiorul autovehiculului, cu dimensiuni exterioare compacte si un portbagaj foarte generos.

Cu ce se diferentiaza noile modele Volswagen ID.4

Sunt electrice, foarte confortabile, moderne, operative, versatile, SUV-uri propulsate complet electrice. Dispun de diverse functii, printre care functii tactile si comanda vocala inteligentă Hello ID. Caracteristicile optionale includ un head-up Display cu realitate augmentata, care imbina afisajele cu realitatea inconjuratoare. Sistemul de navigatie Discover Pro aduce la bord serviciile online We Connect Start, in timp ce sistemele de asistenta IQ.Drive transforma condusul intr-o reala placere.

Motorul de tractiune electrica de pe puntea spate genereaza 150 kW (204 CP). ID.4 sprinteaza de pe loc la 100 km/h in 8,5 secunde, viteza sa maxima fiind limitata la 160 km/h. Garda la sol de 21 de centimetri si rotile de mari dimensiuni subliniaza caracterul sportiv si puternic.

Pentru un plus de confort, scaunele din fata, parbrizul, volanul multifunctional pot fi incalzite, si are inclusa functia de uminare interioara in 30 de culori diferite.

Varianta ID.4 1ST Max include aproape toata gama de echipari disponibile: faruri interactive IQ.LIGHT LED matrix si blocuri optice spate cu leduri 3D, jante  Narvik de 21 inch, sistem adaptiv de control al sasiului DCC, scaune reglabile electric, plafon panoramic, geamuri cu izolare acustica, sistem Climatronic in 3 zone si hayon actionat electric, ca echipari standard.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.