Review Mercedes Benz EQS EV 2022
Review Mercedes Benz EQS EV 2022

Review Mercedes Benz EQS EV 2022

5 februarie 2022
0 Comments

Daca pana acum nu a existat o masina de lux in segmentul EV, acum putem spune ca exista una cu adevarat. Este vorba despre noul Mercedes Benz EQS 2022.

Daca aparent ati fost tentati sa spuneti de Tesla Model S, in ciuda pretului sau foarte piperat, ea nu este o masina de lux din clasa EV. Insa mercedes Benz EQS stabileste o noua stagheta in ceea ce priveste luxul pentru masini.

Este nevoie de mult pentru a pune in evidenta Clasa S, deoarece este nava amiral, sau cel putin asa a fost. Mercedes-Benz EQS 2022 lupta acum pentru acel loc exclusiv in gama marcii de lux si arata calea de urmat.

Modelul S are un interior ce depaseste 45 de mii de dolari, cu motoare electrice puternite. EQS insa depaseste notiunea de lux de top. Totul este acoperit cu piele moale de interior, sticla si metal, si totul poate fi incalzit si racit dupa bunul plac.

De asemenea, iluminatul LED este cel care ofera o ambianta foarte placuta. Panoul de sticla de 56 inchi ce acopera 3 ecrane, nu face decat sa arate ca este masina viitorului. Dar, mai presus de orice, ambianta din interior te face sa iti placa sa petreci timpul acolo, inconjurat de materiale de ultima generatie, lux si confort deplin.

Timpul de incarcare corespunde unei incarcari de 10–80 % la utilizarea unei statii de incarcare rapida, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.