Totul despre conceptul Audi Skysphere ce schimba total forma
Totul despre conceptul Audi Skysphere ce schimba total forma

Totul despre conceptul Audi Skysphere ce schimba total forma

15 septembrie 2021
0 Comments

Noul design care schimba complet forma Audi, interiorul luxos, stilul grandios si manevrabilitatea sportiva – totul intr-o singura masina.

Fiecare personalizate are multiple fatete. Nimeni nu este definit in termeni binari. Masina concept Audi Skysphere este prototipul care schimba conceptul masinii clasice.

Conceptul Audi Skysphere este primul dintr-o noua familie de masini concept (alaturi de conceptul Grandsphere si conceptul Urbansphere care ajunge la inceputul anului 2022) care reimagineaza rolul cabinei unei masini – „sfera” – si modul in care functioneaza pentru sofer si pasageri, oferind o experienta de condus care depaseste cu mult simpla trecere de la A la B.

Conceptul Audi Skysphere este sub aspectul modelului sau roadster cu doua usi, convertibil si electric, spectaculos si elegant, o vitrina a modului in care Audi regandeste viitorul luxului progresiv – imbinand designul interior revolutionar, un ecosistem digital fara intrerupere si un nivel avansat autonom. Va dispune de 4 tehnologii de condus, pentru a reimagina ideea interiorului unei masini ca un spatiu mai interactiv si mai conectat.

Conceptul Audi Skysphere are, de asemenea, un truc unic pentru petrecerea cu dubla personalitate. Prin simpla apasare a unui buton, isi poate contracta ampatamentul variabil cu 250 mm – transformandu-se dintr-un Grand Tourer cu ampatament lung, cu un stil de conducere rafinat, la un sport sport mai compact si dinamic, cu o manevrabilitate mai atragatoare.

Conceptul Audi Skysphere este o privire spre viitor, prezentand potentialul tehnologiei – in special condusul automat”, spune seful Audi Design Marc Lichte. „Arata oportunitatile din jurul acestei tehnologii, deoarece conceptul Audi Skysphere este pe de o parte o adevarata masina sport si se poate transforma in cateva secunde intr-un lounge autonom.”

Deci, cine mai bine sa spuna povestea acestei masini cu ritm mai mare decat oamenii care au creat-o? Si totul incepe cu modul inovator in care masina a fost proiectata digital si virtual – dintr-un loc numit Malibu.

Conceptul Audi Skysphere vine de la Audi Design Loft din Malibu, sudul Californiei, din SUA. Asezat in capitala culturii auto, la o aruncatura de bat de autostrada iconica Pacific Coast, acest studio avansat are o abordare complet digitala. Acesta permite echipei, condusa de directorul principal Gael Buzyn, sa colaboreze perfect cu colegii din sediul global Audi din Germania – de doua ori crucial intr-un an in care calatoriile pentru conversatii fata in fata au fost limitate.

Conceptul Audi Skysphere se poate lauda cu cea mai avansata tehnologie complet electrica. Audi Skysphere se mandreste cu un interior elegant, care combina materiale durabile de lux cu cele mai recente ecrane tactile avansate conectate pentru o experienta digitala mai interactiva in masina. Tehnologia autonoma de nivelul patru poate prelua controlul chiar in situatii adecvate, schimband dramatic rolul soferului si oferindu-le mai multa libertate de a se bucura de calatorie.

Hildegard Wortmann (membru al consiliului de administratie Audi): „Pentru Audi, progresul este un angajament. Conceptul de masini reprezinta o parte esentiala a strategiei noastre, iar conceptul Audi Skysphere reprezinta abordarea noastra asupra viitorului luxului progresiv. Este vorba despre spiritul provocator; cei care nu accepta statu quo-ul. Cei care ne imping inainte si care fac diferenta in lume. Cel mai important lucru este sa cream o zi de maine mai buna pentru toata lumea. Pentru a modela acel viitor, a trebuit sa ne gandim in afara cutiei.”

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.