Buy Back Auto

Toate mărcile
Toate modelele
Preț maxim

De ce să alegi Buy Back Auto?

Primești banii instant

Îți evaluăm mașina în mai puțin de 24 de ore și îți plătim contravaloarea ei instant

Mașină la schimb​

Îți putem oferi o mașină evaluată la același preț al autoturismului dumneavoastră

Mașină la schimb cu diferență

Îți poți alege o mașină, iar în cazul in care aceasta depășește valoarea autoturismului dumneavoastră, nu trebuie decât  plătiți diferența

Auto Buy Back

Pentru a face leasingul auto cât mai accesibil pentru tine îți punem la dispoziție și serviciul de buy back. Prin asta, dacă te-ai hotărât să spui adio mașinii tale vechi, îți oferim o oportunitate buy back auto grozavă.

 

Ce este procedura de buy back? 

Această metodă presupune că ai o mașină veche și uzată de care, cel mai probabil, vrei să scapi cât mai repede prin auto buy back, dar la un preț care să te avantajeze pe tine cât mai mult.

 

Buy Back Auto

Descarcă aplicația!

Fie că ești familiarizat sau nu cu prețurile de pe piață, la noi nu ai nimic de pierdut. De ce? Pentru că în parcul nostru de buy back din București îți punem la dispoziție o evaluare gratuită a mașinii tale.

 

Îndată ce unul din profesioniștii noștri va finaliza analiza mașinii tale, vom întocmi un raport iar în baza lui îți vom înainta o ofertă.

 

În acest moment vei avea mai multe opțiuni pe care să le pui în balanță:

  1. Refuzi oferta noastră de buy back auto și îți încerci norocul în altă parte
  2. Accepți oferta de auto buy back și îți ridici banii
  3. Accepți oferta și, plătind diferența, pleci cu o nouă mașină acasă
  4. Accepți oferta și hotărăști să achiziționezi de la noi o mașină nouă prin leasing, unde mașina veche va constitui avansul (sau parte din avans) pentru cea nouă.

Iată ce îți asigurăm prin buy back

În primul rând mașinile din parcul nostru de auto buy back vin cu o serie de avantaje și performanțe, asigurate de experiența operatorilor și profesioniștilor noștri.

 

Prin asta îți punem la dispoziție unul din cele mai bune raporturi de preț-calitate de pe piață. Mai mult, mașinile achiziționate din centrul nostru de buy back București vor veni cu istoricul verificat și, unul din cele mai importante elemente, kilometrajul va fi întotdeauna verificat pentru a garanta veridicitatea parametrilor. Aceste măsuri și proceduri tehnice sunt realizate în cadrul service-ului nostru autorizat.

 

Cât despre finanțare, în cazul unei colaborări cu noi, îți punem la dispoziție ofertele ACTUALIZATE ale celor mai bune bănci și companii de leasing din România. De asemenea vom ridica de pe umerii tăi toate grijile, birocrația și procedurile pe care le presupune o asemenea tranzacție. La sediul nostru de buy back București totul se va desfășura simplu, rapid și eficient!

 

Drept urmare mașina pe care o deții în momentul de față reprezintă calea cea mai sigură și ușoară de buy back auto prin care îți poți realiza visul. Soluția e în mâinile tale.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.