Despre leasing247

Bine ați venit pe pagina Leasing247! Suntem o echipă cu foarte multă atenție la detaliu și este foarte important pentru noi să oferim soluții profesioniste, rapide și eficiente pentru oricine dorește o mășină în leasing.

Leasing247 oferă mașini noi, dar și mașini rulate. În acest mod, este foarte simplu să găsești mașina pe care o dorești fără nici o problemă. Noi credem că este foarte important să ai consultanță și access la cele mai bune automobile prin leasing. Echipa noastră actualizează toate postările pentru a oferi access la cele mai noi opțiuni pentru fiecare client. Noi mediatizăm și promovăm oferte de leasing, și acest lucru te ajută să salvezi foarte mult timp.

Foarte multe dintre mașini sunt rulate și provin din Germania. Acestea sunt testate pentru a oferi cea mai bună calitate de pe piață la un preț extrem de bun. Este foarte important pentru echipa noastră să oferim numai cele mai bune mașini, și suntem intotaundea aici pentru a răspunde la orice întrebare.

De ce Leasing247?

Noi vă putem oferi finanțare în mai puțin de o zi, atât pentru mașinile din stoc cât și pentru cele din Germania. Lucrăm împreună cu multiple bănci și instituții de finanțare care vă vor oferi cele mai bune rezultate foarte rapid. Fiecare mășină care este publicată la noi pe platforma este testată și primește garanție. Nu contează dacă automobilul cumpărat este nou sau second hand, vă asigurăm siguranța și consultantă pentru o perioadă prelungită.

 

Ne vom ocupa de tot procesul, indiferent te opțiunea dumneavoastră. Chiar dacă doriți buy back, livrare mășină din Germania sau o achiziționare de pe stoc, noi suntem aici să vă ajutăm. Nu ezitați și contactați-ne astăzi dacă doriți servicii de calitate la un preț excepțional. Echipa noastră o să vă ajute oricând să găsiți soluția optimă conform bugetului dumneavoastră!

Director - Codruț Pușcaș​

"
Excelenţa nu este niciodată un accident. Este întotdeauna rezultatul unei intenţii înalte, a unui efort sincer şi a unei execuţii inteligente.
0

ani de

experiență

Contactează-ne!

0
Specialiști
0
Cafele băute
0
Mașini vândute
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.