Masini Germania

Toate mărcile
Toate modelele
Preț maxim

De ce să alegi o mașină din Germania?

Diversificare

Datorită producătorilor mari de mașini din Germania precum: BMW, Mercedez-Benz etc, piața auto bavareză oferă o gamă largă de mașini rulate cât și noi

Prețuri avantajoase​

Prețurile din Germania sunt o competiție directă cu cele din România, iar acest lucru nu face altceva decât să îndrepte clienții spre această piață

Garanție automată​

Fiecare mașină adusă de leasing247 din Germania beneficiează de garanție minimă de 1 an de zile

O mașină nou nouță își pierde cel puțin 35% din valoare în primii 3 ani de folosință. Cu toate acestea datorită noilor tehnologii precum și a concurenței acerbe dintre producători, dealeri și bănci, această pierdere este cu greu justificată de uzură mașinii, mai ales în cazul mașinilor din Germania.

 

Mulțumită acestei stări de lucruri un cumpărător practic are astfel oportunitatea de a întoarce un profit uriaș în avantajul său dacă va lua în calcul doar câteva chestiuni simple și elementare cu privire la mașini second Germania.

Mașini Germania​

Descarcă aplicația!

Drept urmare dacă dorești o mașină care să conțină mai toate beneficiile și dotările unui autoturism nou dar la un preț mult mai rezonabil atunci nu există decât o singură soluție pentru tine: mașinile din Germania.

 

Mașinile second hand din Germania formează de departe categoria cea mai populară din rândul preferințelor cumpărătorilor români. Motivele pentru care majoritatea clienților optează pentru aceste alegeri sunt variate însă cele mai importante ar fi: vârstă mașinilor, istoricul lor precum și condiția autovehiculelor.

 

Toate aceste beneficii sunt bine-nțeles însoțite de prețuri mai mult decât atrăgătoare. Astfel în Germania, datorită ofertelor bancare rentabile, șoferii au opțiunea de a-și schimba mașinile mai des decât în alte zone ale Europei.

 

Drept consecință condiția mașinilor second Germania este mai bună, lucru ce duce deseori la un kilometraj mai scăzut și o uzură pe măsură.

 

Infrastructura rutieră a nemților precum și legislația lor în vigoare asigură de asemenea o stare mai bună a autoturismelor rulate, atât tehnică cât și estetică, pentru majoritatea mașinilor din Germania în leasing.

Ce presupune termenul de mașini din Germania în leasing auto

Cu toate aceste avantaje pe care ți le oferă un astfel leasing există însă și o parte neplăcută și prea puțin dezbătută a acestei industrii a mașinilor Germania sh. Astfel se poate întâmpla că să primești la pachet cu mașină cumpărată și o serie de alte probleme.

 

Fie că vorbim despre defecte ascunse, probleme tehnice, uzura excesivă ori diverse erori, niciun șofer nu vrea să se trezească cu consecințele unei alegeri proaste. Cu toate acestea trebuie să fiți conștienți că achiziționarea unei mașini sh fără ajutor de consultanță poate implica de cele mai multe ori riscuri greu de suportat.

 

Din acest motiv la Leasing247 vă punem la dispoziție o echipa dinamică cu o experiență vastă în acest domeniu de mașini din Germania în leasing auto, care este de părere că mâna a două trebuie să se reflecte doar în preț nu și în calitate.

 

De la transport, documentație și finanțare ne ocupăm de tot pentru că tu să nu ai parte de nici o bătaie de cap in achiziționarea de mașini din Germania second hand.

 

Reprezentanții firmei vor fi acolo pentru tine la fiecare pas pentru a te scuti de orice neplăcere și pentru a elimina timpii mari de așteptare pentru mașinile din Germania in leasing auto.

 

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi mașina selectată dintr-o gama vastă de milioane de mașini din Germania de la cele mai populare branduri de autoturisme iar noi îți vom înmâna cheile.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.