Actualizari de software over-the-air pentru Volvo XC40
Actualizari de software over-the-air pentru Volvo XC40

Actualizari de software over-the-air pentru Volvo XC40

28 februarie 2021
0 Comments

Volvo initiaza o prima actualizare software over-the-air (OTA) la modelul XC40, prima masina electrica a companiei. Functiile incluse in această ultima actualizare sunt un nou software de baza pentru principalele sisteme electronice ale masinilor, o crestere a vitezei de incarcare si o autonomie imbunatatita.

Care sunt actualizarile de soft ale Volvo XC40

In curand, proprietarii masinilor XC40 din Europa vor primi o serie de actualizari software, inclusiv functii noi, remedieri.  Introducerea actualizarilor OTA inseamna ca, clientii nu mai sunt nevoiti sa viziteze un atelier pentru a se bucura de cele mai noi programe software si de noile functii actualizate de pe Volvo-ul lor electric.

Avantajele actualizarilor over-the-air sunt evidente”, a declarat Henrik Green, director tehnologic. „Ieri trebuia sa mergi la service pentru a primi cele mai recente actualizari ale masinii tale. Astazi pur si simplu faci clic pe OK si Volvo-ul dvs. electric se ocupa de restul. Nu poate fi mai usor de atat”.


Exista, de asemenea,actualizari ale sistemului de operare Android Automotive care alimenteaza sistemul de infotainment al masinii, precum si o remediere a erorilor de propulsie legate de siguranta.

In cele din urma, pachetul de update de soft include si o serie de imbunatatiri precum actualizari la o varietate de articole: conectivitatea Bluetooth, temporizatoarele climatice, manualul de utilizare digital al masinii si camera de 360 de grade.

Actualizarea este disponibila automat, iar driverele XC40 Recharge trebuie doar sa accepte descarcarea si instalarea.

Volvo XC40 este un SUV Cross Over de lux, proiectat pentru un mod mai eficient de a te deplasa, cu pana la zero emisii poluante. Este disponibil de la pretul de pornire de 52.545 euro+tva.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.