Kia este pregatita sa concureze cu Hyundai cu strategia sa privind vehiculele electrice
Kia este pregatita sa concureze cu Hyundai cu strategia sa privind vehiculele electrice

Kia este pregatita sa concureze cu Hyundai cu strategia sa privind vehiculele electrice

17 martie 2022
0 Comments

Ne uitam la toate unghiurile multiple si undeva anul viitor vom anunta strategia noastra pentru vehicule electrice”, a spus Hardeep, seful departamentului de marketing Kia.

In acest moment, segmentul Kia electric este format din SUV electric EV6 care atinge o autonomie de 490 km cu o singura incarcare. Mai mult, Kia ofera inca doua SUV-uri electrice, Niro EV si Soul EV pe pietele globale. Odata cu viitoarele vehicule electrice, Kia este pregatita sa preia spatiul vehiculelor electrice si sa devina un mare concurent.

Hyundai a anuntat ca va lansa sase masini electrice. In plus, Hyundai ofera o singura oferta electrica, SUV-ul Kona.

Cu toate acestea, nu exista nicio confirmare oficiala de la niciuna dintre marci cu privire la modelele care sunt electrificate.

In prezent, studiem pentru ca exista mai multi factori… cum ar fi pretul, intervalul, infrastructura de incarcare”, a spus Hardeep.

La backend, da, avem o multime de sinergii, dar cand mergem la piata ne jucam propriul joc. Ei au formatia lor, noi o avem pe a noastra„, a adaugat el.

Kia foloseste electricitatea pentru a crea un nou mod de a conduce. Dar cum functioneaza totul? De la hibride si plug-in-uri pana la EV-uri complete, va ghidam prin modelele Kia alimentate electric.

Vehicule hibride

Niro este primul model hibrid SUV de la Kia, combinand luxul si spatiul unui SUV cu beneficiile ecologice ale unui hibrid. Cand porniti vehiculul sau conduceti cu viteza mica, Kia Niro isi foloseste doar motorul electric.

Bateria Kia Niro este reincarcata in timpul franarii, cand energia pe care o creeaza este convertita si trimisa inapoi la baterie. Acest sistem inteligent ofera cea mai buna performanta si consum de energie, fara a fi nevoie de incarcare.

Noua Kia Soul

Zero emisii. Tone de personalitate. Noul Kia Soul EV poate parcurge 450 de kilometri cu o singura incarcare, plus ca este dotat cu tehnologie incredibila, inclusiv un sistem audio Harmon Kardon cu 10 difuzoare, incarcator wireless pentru smartphone si functii de asistenta pentru sofer.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.