Mazda va lansa 3 noi SUV-uri in 2023
Mazda va lansa 3 noi SUV-uri in 2023

Mazda va lansa 3 noi SUV-uri in 2023

CX-50 va fi lansat anul viitor cu CX-70 si CX-90 la scurt timp dupa ce a folosit noua arhitectura longitudinala a Mazda cu motoare cu sase cilindri.

Mazda este pe cale sa-si duca aspiratiile de lux la urmatorul nivel, prezentand trei noi SUV-uri pana in 2023. Doua dintre aceste noi vehicule vor folosi noua sa arhitectura longitudinala mult asteptata, cu motoare cu sase cilindri in linie si optiuni hibride plug-in.

CX-50 va fi primul care va sosi, debutand in noiembrie, si va fi un crossover de dimensiuni medii, ca CX-5, care va imparti o platforma cu CX-30, asa ca asteptati-va la ceva corp negru. Acesta va intra in productie la fabrica Mazda din Huntsville, Alabama, in ianuarie. Mazda va vinde CX-50 alaturi de CX-5 si credem ca probabil va incepe cu cateva mii de dolari mai mult decat pretul de pornire al actualului CX-5.

Noua platforma longitudinala a Mazda va debuta cu doua modele noi: CX-70 si CX-90, ambele despre care Mazda spune ca vor avea modele cu caroserie larga. Vor avea de ales fie un motor turbo cu sase in linie, fie un grup motopropulsor hibrid plug-in care utilizeaza un motor pe benzina cu patru in linie. Ca si in cazul tuturor modelelor Mazda CX, tractiunea integrala va fi standard.

CX-70 va fi introdus ca un model nou precum CX-50, dar Mazda spune ca CX-90 il va inlocui pe CX-9 in gama sa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.