Mazda va lansa 3 noi SUV-uri in 2023
Mazda va lansa 3 noi SUV-uri in 2023

Mazda va lansa 3 noi SUV-uri in 2023

CX-50 va fi lansat anul viitor cu CX-70 si CX-90 la scurt timp dupa ce a folosit noua arhitectura longitudinala a Mazda cu motoare cu sase cilindri.

Mazda este pe cale sa-si duca aspiratiile de lux la urmatorul nivel, prezentand trei noi SUV-uri pana in 2023. Doua dintre aceste noi vehicule vor folosi noua sa arhitectura longitudinala mult asteptata, cu motoare cu sase cilindri in linie si optiuni hibride plug-in.

CX-50 va fi primul care va sosi, debutand in noiembrie, si va fi un crossover de dimensiuni medii, ca CX-5, care va imparti o platforma cu CX-30, asa ca asteptati-va la ceva corp negru. Acesta va intra in productie la fabrica Mazda din Huntsville, Alabama, in ianuarie. Mazda va vinde CX-50 alaturi de CX-5 si credem ca probabil va incepe cu cateva mii de dolari mai mult decat pretul de pornire al actualului CX-5.

Noua platforma longitudinala a Mazda va debuta cu doua modele noi: CX-70 si CX-90, ambele despre care Mazda spune ca vor avea modele cu caroserie larga. Vor avea de ales fie un motor turbo cu sase in linie, fie un grup motopropulsor hibrid plug-in care utilizeaza un motor pe benzina cu patru in linie. Ca si in cazul tuturor modelelor Mazda CX, tractiunea integrala va fi standard.

CX-70 va fi introdus ca un model nou precum CX-50, dar Mazda spune ca CX-90 il va inlocui pe CX-9 in gama sa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.