Skoda a inceput productia viitorului sau SUV Kodaiq
Skoda a inceput productia viitorului sau SUV Kodaiq

Skoda a inceput productia viitorului sau SUV Kodaiq

Primul Kodiaq a fost lansat pe piata in 2017. Producatorul spera sa aiba cel putin acelasi succes pe care l-a avut cu noul SUV Kushaq lansat de curand.

Compania a adus diverse imbunatatiri de design si aerodinamic atat in ​​interiorul, cat si in exteriorul cabinei. Skoda cauta sa-si sigileze pozitia pe segmentul utilitarelor sportive din Europa si nu numai cu SUV-ul facelift.

Acesta SUV se bazeaza pe platforma MQB. Kodiaq va prezenta cea mai buna dinamica de condus, siguranta, tehnologie si confort.

Credem ca ofertele Noului KODIAQ ii vor determina pe cunoscatorii de design si estetica sa aprecieze si mai mult SUV-ul” a declarat directorul de brand. „Adaugam inca un produs care ofera clientului indian cele mai bune tehnologii, siguranta si confort”.

SUV-ul Kodiaq a fost deja introdus pe piata globala si este disponibil in trei variante: RS, L&K si Sportline. De asemenea, are diferite niveluri de echipare, cum ar fi Style, Active si Ambition. In plus, modelul high-end RS este echipat cu un puternic motor pe benzina TSI.

Skoda Kodiaq actual

SUV-ul Skoda Kodiaq este un impresionant polivalent si una dintre cele mai bune masini de familie comercializate astazi. Se ridica la inaltimea asteptarilor mari si reuseste sa acopere toate bazele fiind confortabil, practic si bun de condus, dar si relativ accesibil de cumparat si de rulat, usor de trait si solid construit.

Oferind o gama sensibila de niveluri de echipare si un pret de intrare competitiv, plus o varietate de motoare pe benzina si diesel puternice si netede, Kodiaq ar trebui sa fie pe lista de cumparaturi a celor care urmaresc spatiu si stil SUV cu buget redus. Dar, mai sus, se adreseaza si celor care doresc niveluri premium de echipare si confort. Optiunea de tractiune fata sau pe patru roti pur si simplu isi mareste atractivitatea si mai mult.

Pentru Skoda, Kodiaq a fost masina potrivita la momentul potrivit. Acest SUV mare combina etosul Skoda de practic, simplitate si raport calitate-pret cu cererea actuala de crossover-uri mari cu mare efect. In esenta, este echivalentul SUV-ului masinii de familie Skoda Superb, dar cu calitatile adaugate ale unei pozitii de conducere ridicate si optiunea de sapte locuri daca aveti nevoie de ele.

In ciuda dimensiunilor relativ mari ale lui Kodiaq, este de fapt o masina surprinzator de agila, care ofera, de asemenea, o economie respectabila pentru dimensiunea sa. Acest lucru se datoreaza faptului ca foloseste o versiune a platformei MQB a Grupului VW, care se concentreaza pe reducerea greutatii in orice forma este folosita si inseamna ca Kodiaq este mai usor si mai agil decat multi dintre rivalii sai.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.