BMW lansează Mini Cooper SE complet electric
BMW lansează Mini Cooper SE complet electric

BMW lansează Mini Cooper SE complet electric

17 martie 2022
0 Comments

Esti gata sa-ti iei ramas bun de la combustibilii traditionali si sa imbratisezi un stil de viata mai ecologic? Cand calatoriti cu emisii zero de evacuare, produceti mai putina poluare. Luati in considerare acest lucru, indiferent cat de des trebuie sa umpleti. Mini, legendarul producator britanic de vehicule, este unul dintre ele. Compania si-a declarat anterior intentia de a deveni complet electrica pana in 2030. Intreaga istorie a Mini ca producator de masini s-a bazat pe producerea de vehicule distractiv de condus.

Cooper este, fara indoiala, cel mai cunoscut model Mini, precum si cel mai placut la condus dintre toate Mini-urile. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca Cooper este primul Mini cu grup motopropulsor electric.

Potrivit India Today, aspectul general si profilul lui Mini Electric sunt identice cu cele ale Cooper-ului normal pe benzina. Are o postura joasa si larga, precum si faruri circulare si alte elemente de design Mini, cum ar fi designul union jack din cadrul lampii spate.

Cu toate acestea, are mai multe caracteristici distinctive. Aceste caracteristici asigura ca Mini Electric este usor de identificat. Grila si bara de protectie din fata au fost complet reproiectate. Hatchback-ul este, de asemenea, mai aerodinamic ca urmare a acestui fapt. Aceasta este o distinctie minora de design.

Bara de protectie din spate a lui Mini Cooper electric a fost revizuita si este mai mare, cu insigna galbena „E” Mini Electric pe hayon.

Desigur, cand vine vorba de a-l deosebi de Mini Cooper pe benzina, aici consta cea mai mare diferenta. Mini Electric este alimentat de o baterie de inalta tensiune de 36,2 kWh, cu 96 de celule. Un motor de 135 kW cu un cuplu maxim de 270 Nm este alimentat de acumulatorul. Cu alte cuvinte, motorul electric produce 181,5 CP si un cuplu de 270 Nm.

Cel mai bun aspect este ca, cuplul este livrat practic instantaneu, rezultand o performanta extraordinara. Mini sustine o viteza de 0-100 km/h de 7,3 secunde, ceea ce este destul de impresionant. Mini Cooper SE este cel mai scump hatchback electrificat in majoritatea tarilor.

Cumparatorii primesc numeroase functii premium si multe altele pentru ceea ce pare a fi un pret scump. Industria auto se indreapta catre vehicule electrice, numerosi mari producatori auto si-au anuntat planurile de a face acest lucru. Mini, legendarul producator britanic de vehicule, este unul dintre ele. Compania si-a declarat anterior intentia de a deveni complet electric pana in 2030.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.