Audi, BMW si Mercedes au devenit marci auto comune
Audi, BMW si Mercedes au devenit marci auto comune

Audi, BMW si Mercedes au devenit marci auto comune

24 ianuarie 2022
0 Comments

Majoritatea marcilor de pe piata au devenit foarte comune si, pentru cei dornici de aventura, intotdeauna cauta ceva nou. Cauta, evident, ceva mai putin popular, mai exclusivist, genul de masina singurara de pe strada sau orasul sau.

De obicei, masinile si marcile care nu sunt obisnuite, dar sunt rare (Aston, Bentley, Ferrari, McLaren si altele) nu sunt ieftine si pot fi greu de achizitionat. Dar acestea nu sunt vremuri obisnuite. Nu mai stim ce este normal. Si acesta este motivul pentru care unele masini noi atractive, au acum preturi accesibile, raritate si accesibilitate aproape oriunde, inclusiv in Romania.

8 din 10 masini noi vandute in Europa anul trecut sunt din branduri foarte cunoscute, inclusiv Volkswagen, Audi, Skoda si Seat. Urmatoarele cele mai cunoscute din din grupul Stellantis (Peugeot, Fiat etc), BMW, Hyundai-Kia Toyota-Lexus, Nissan-Renault (chiar si Dacia) si Mercedes.

Ford este singurul brand de aici care este independent si se descurca foarte vine cu vanzarile la nivel european. O alta companie care castiga tot mai multa notorietate este Tesla, unde Modelul 3 a fost cea mai bine vanduta masina a brandului in 2021 si care, a devenit mult mai cunoscuta decat Toyota Yaris de exemplu.

Urmeaza firmele mici, dar inca interesante si independente precum Honda, Suzuki si Mazda (ambele ajutate in ultimul timp de Toyota), SsangYong si MG (cu ajutorul SAIC). Aceste firme modeste, talentate, adesea uitate de al doilea sau al treilea nivel japonez, coreean si britanic/chinez construiesc masini bune – uneori foarte bune – in mare parte la preturi accesibile, care acum se vand in numar atat de mic incat sunt mult mai rare si mai exclusiviste decat cele. in general mai scumpe, acum obisnuite precum VW-uri, Audi, BMW-uri si Mercedes.

Pentru soferi insa care doresc sa viseze exclusivist, masina potrivita pentru ei poate fi un Porsche sau noul Genesis. Cu siguranta vezi modele rare pe drum!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.