BMW M550i xDrive acum mai rapid
BMW M550i xDrive acum mai rapid

BMW M550i xDrive acum mai rapid

5 noiembrie 2021
0 Comments

BMW M550i xDrive reprezinta 90% din masina M5 si, in anumite privinte, este de fapt mai buna. M550i ofera putere V8 puternica si o lista lunga de tehnologie si confort. Ceea ce ii lipseste in ferocitatea atacului pe pista, il compenseaza mai mult cu un echilibru general mai mare si o calitate mult mai buna a calatoriei. Avand posibilitatea de a alege, as alege M550i ca sofer zilnic.

M550i foloseste V8 twin-turbo de 4,4 litri de la BMW, cu 523 de cai putere care trece printr-o transmisie automata cu 8 trepte. In total, M550i cu tractiune integrala poate accelera pana la 60 mph in doar 3,6 secunde, ceea ce inseamna ca este mai rapid decat rivalii sai cheie, Audi S6 si Mercedes-AMG E53, ambele care folosesc motoare cu sase cilindri mai mici. BMW-ul vine chiar si cu o functie adecvata de control al lansarii, pe care, probabil, ca majoritatea oamenilor nu o vor folosi niciodata.

Deci, daca doriti cel mai rapid, mai puternic si mai puternic BMW Seria 5, cumparati M5 Competition. Costul insa este pe masura, incepe de la 110000 de dolari.

O optiune alternativa este BMW M550i xDrive 2021 actualizat, care ofera aproape toata puterea si performanta pe care le doriti intr-un M5 Competition pentru un pret mult mai accesibil, de la 77 de mii de euro. In acest caz insa, economia de combustibil nu mai ofera aceeasi performanta.

BMW M550i xDrive interior

Seria 5 este destul de spatioasa pe scaunul soferului. M550i vine cu acelasi standard de configurare de infotainment pentru modelele de varf ale BMW: un grup de instrumente digital de 12,3 inchi, un ecran tactil central de 12,3 inchi si un controler rotativ in consola centrala care faciliteaza gestionarea. Cea mai recenta interfata de utilizator iDrive 7.0 este si aici si este la fel de usor de utilizat ca pe orice BMW.

Aspectul curat al ecranului de pornire si grafica clara fac configurarea usor de analizat, in timp ce ecranul tactil reactioneaza cu o rapiditate asemanatoare smartphone-ului. Wireless Apple CarPlay si Android Auto sunt ambele standard.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.